kalýb böyle olabilirmi acaba ?
bir sürü olasýlýk var þu anda...hangisi olacak bende merak ediyorum....
sizin mavi A dediðiniz yer belkide bir running triangle A dýr.Ve üçgen D dediðiniz yerde E dalgasý ile bitmiþ aþaðý iniþ baþlamýþtýr.Belki sizin pembe B dediðiniz yer büyükçe bir ED nin baþlangýç noktasýdýr.pembe C dediðiniz yer bu ED'nin 1 nolu dalgasýdýr pembe D dediðiniz yer 2 nolu dalgasýdýr aþaðý ED'nin alt dereceli 3 nolu dalgasý iniyordur...belki simetrik veya alçalan üçgen oluþuyordur þu an aþaðý D dalgasý yapýlýyordur yukarý bir E ardýndan düþüþ baþlar...belki tuncer þengöz'ün düþündüðü gibi aþaðý yönde 1-2 i-ii þeklinde itki baþlamýþtýr sizin pembe B dediðiniz yerden...belki belki belki...bu görüntüden 4-5 farklý sayým çýkartýrým ben...yukarý yönlü olasýlýklara hiç girmedik daha...çok düþük ihtimal olsa bile yukarý yönlü sayýmlarda mümkün...
ÜYELÝK : KASIM 2006
YANÝ
ne kadar saçma ne kadar tuhaf bir yöntem deðil mi
dip yada tepe yakalayayým derken arada neler kaçýyor neler
ELLÝOT piyasa da türev ürünler ve algoritma robotlarý olmadan önce imiþ
þimdi 0 fayda lý bir yöntem
hatta negatif fayda üretiyor bile denebilir
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
ÝZÝN KENDÝ YAZINIZDA 5 FARKLI SAYIM VAR
ve sadece bir yöne
diðer yöne de 5 farklý sayým olsa
TAM SÜPER
buyurun faydalý yönteminizle ALIM SATIM yapýn
2010 dan bu yana en az 20 tane elliotisyen sürekli yanýldý
Tuncer hoca bile yanýlmaktan býkmýþtýr ama
tabi kitap yazýp satmak iþi olduðu için býksa da belli etmez
0 faydalý yönteminiz de baþarýlar dilerim
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
cuma günkü görüntüden sonra malesef 106500 hedefimden vazgeciyorum...gösterge kaðýdým ykbnk ta 1,58 dibinin ihlal edilmesi resmi tamamen tersine çevirdi....endeks hedefim 3-4 ay içinde 71500...FAKAT ÖNCESÝNDE CUMA GÖRÜLEN 89337 DÝBÝ ÝHLAL EDÝLMEDEN TAHMÝNÝM 93800-94000 GÖRÜLECEK DAHA YUKARI GÝDERSEDE 96800 GEÇÝLMEYECEK...SONRASINDA 3.3 DALGASI GELÝYOR, 17-25 ARALIK SÜRECÝNDEKÝ DÜÞÜÞE BENZER BÝR DÜÞÜÞ GELECEK...TAHMÝNÝM 74 BÝNE KADAR...BÖYLE BÝR DÜÞÜÞE NE SEBEP OLABÝLÝR?MÜMBÝÇTE ABD ÝLE BÜYÜK SIKINTI YAÞAYACAÐIZ GÝBÝ.
Yer Ýmleri