40 ve üstü sanmıyorum kalıcı olsun..tl güçlü...
40 ve üstü sanmıyorum kalıcı olsun..tl güçlü...
14 Aralık Cuma 14:19 ZİRAAT BANKASI: %0,98 FAİZLE 500 BİN TL'YE KADAR KONUT KREDİSİ KULLANDIRILACAK
14 Aralık Cuma 14:24 ZİRAAT BANKASI: %0,98 KONUT KREDİSİ FAİZİ BANKAMIZLA ÇALIŞAN KONUT ÜRETİCİLERİNİ KAPSIYOR
Akbank ve Yapıkredi bankası bedelli sermaye artırımına gitti. Haziran2018'de bedelli yapan Yapıkredi şimdide ana sermaye tahvil ihracı ile ilgili araştırma yapıyor, 1milyar dolara kadar çıkabilirlermiş.
Kap'a yapılan açıklamanın son satırları şöyle:
"Bankamızın kamuya açıklanan sermaye pozisyonunun güçlendirilmesi planı çerçevesinde Haziran 2018'de başarılı bir şekilde tamamlanan Nakdi Sermaye artırımını takiben, üçüncü taraf yatırımcılar ile birlikte hakim hissedarların da muhtemel katılımını içerebilecek, ABD doları olarak ilave ana sermaye ihracı için fırsatlar araştırılmaktadır. İhracın zamanlaması, tutarı ve ana sermayedar katılım oranları ise bu aşamada netleşmemiş olup piyasa koşullarına göre belirlenecektir."
Tamamı:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/724218
Akbankın verdiği otaş kredisinin 1,7milyar dolar civarında olduğunu bugünün dolar kuruyla 9,2milyarTL civarında tuttuğunu dip not olarak geçelim. Bedelliden gelecek para ise 3milyarTL
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Trol kelimesinden nefret ederim kimse içinde kullanmadım amaaa..
unsal ve tavan150
siz şaka mısınız arkadaşım..
5.15 ile dip işaretlenmiştir..
Daha altı çok zordur..
Hükümetinde işine gelmez..
İzin verilmez..
Asgari ücret için 2200 söylemleri duydum
Ne tesadüf ki o söylemleri duyduğum anda da kur 5.42 yi vurmuş..
Dolar palası merkez den levye yer yemez kahveden adam toplamaya gitti birazdan gelecekmiş [emoji16][emoji16] 5.44 üzeri film kopar bence
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Yer İmleri