Bunlar benim öngörüm olup yatırım tavsiyesi değildir
Bunlar benim öngörüm olup yatırım tavsiyesi değildir
Birileri geçirmiş hisseyi ellerine at koşturup duruyor.. Kimse de hemşerim napıyon , kimsin diye sormuyor.. Hiç bulaşılmaması gereken , gereksizin tekiymiş de , biraz geç anladık..
pazartesi 200 trilyon haberi gelecek. eğer cuma günü açık yapanlar vardı bizden mal çıkmaz o açığı sokacğız size.
. spek ve tahtayı 75 açılış itibariyle hızla boş kademelere vererek yıkan spek.
sizi izliyoruz.
gerekirse şirkete geleceğiz benimle olan var mı dostlar ?
evet eline geçirdi ve duramıyoruz karşısında.. 20 30 trilyona ihtiyaç var. 100 trilyon destekli portföyle tahtayı başına geçireceğiz.
gerekirse banka genel müdürüne çıkacağız. gerekirse hlgyo önünde eylem ypacağız gerekirse meclise gideceğiz.
malımızı çalan spek çetesini çökerteceğiz.
gerek adliye gerek milletvekilleriyle.
her yerde peşindeyiz benimlemisiniz ?
Arkadaşım yazdığımda 0,68 idi 0,77 gördü biz nededysek arkasındayız .
Şimdi başınımıızı yukarda tutma vakti
vallahi param olsa cuma günü basıp geri aldığın 2 milyon lotu ant olsunki sana geri aldırmazdım. evet 75 den 70 e kadar 2 milyon açılır açılmaz bastın sonra geri aldın alttan.
ant olsun kan kusacaksın.
bu çaldığın paraları yiyemeyeceksin.
KATILIYORUM
ancak önceki yazdığım:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...61#post2960961
buradan baştan Zahmet edip okuyun öncelikle:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168
###########################
bende 1 mllyon onda 1 milyon olması önemli DEĞİL önümüzdeki süreçte hep söyledim ocakta şubatta BAHAR havası estirecekler
AMAÇ mal çakmak
ve senin benim MAL satmamamı engellemek..
ben 0,63 mal ettim ve kademeli düzen li satıcıyım tahtada yalanım yok..VIOPta shortçuyum..
neden satarım Açarım temel analizine bakarım hissenin öyle Cari oranmış bilmem neymiş bana sökmez basit Muhasebe hileleridir..
GYO sektörü bitik gelecek 10 yıl bunu 1000kez yazdım..ha
olur olur da OZGYO gibi gelir bir BABAyiğit AÇIĞA enayi gibi 2 milyon lot veya ozgyoda 6milyon TRY idi satarsa hisse yi 2 hafta tavan bulursunuz..bu işler böyledir..SEN satmadan veya birisi AÇIĞA satmadan gitmez..
Hatırlayın OZGYO yu:3 try oldu tavandı bir SAZAN geldi 6 milyon TRY malı tavan a ÇAKTI..
sonraki HAFTA 6 try yi vurdu..hemen dedilerdi ...temerrut tahtasından alıp yapacaksın..
paşa paşa 6milyon tryye sattığını 12 milyon try ye aldı..
bu işler böyle 1000 kez anlattım..
AMAÇ gizli KAZLARI bulabilmek mesela PRKME gibi...hep zarardı ne oldu?2 lira oldu 6 lira..
ben o zaman kaç yüz Kez YAZDIM..
neden çünkü FK pd oranları geçmişi VERİR..
BAKIN benim yazdıklarımın linklerini SOSYAL medya hesabınızda lütfen PAYLAŞIN bu ülkedenin VATANDAŞLARI enayi yerine koyulmasın..
Yer İmleri