Sayfa 318/1000 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. cuma günü fx piyasalarında ve viop kontratlarında bir gariplik vardı .. kokusu çıkmak üzere ortada hiç bir şey yok ama Dolar - TL 5.45 hadi hayırlısı bakalım nerede frene basacaklar . balata yanmasın da sonra fren de tutmaz vallahi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

2.  Alıntı Originally Posted by broker33 Yazıyı Oku
    cuma günü fx piyasalarında ve viop kontratlarında bir gariplik vardı .. kokusu çıkmak üzere ortada hiç bir şey yok ama Dolar - TL 5.45 hadi hayırlısı bakalım nerede frene basacaklar . balata yanmasın da sonra fren de tutmaz vallahi
    Nereden baktınız ona ? ben şuan foreks den canlı bakıyorum ve yahoo dan bakıyorum 5,35-5,36 gösteriyor ?

3. Bu hafta dolar yorumunuz nedir?? Conıciler...

4. Halen teknikle uğrasan.. Ona göre hareket bekleyenler var...gülermişim ağlarmışsın ...neyse..

5.  Alıntı Originally Posted by vaque Yazıyı Oku
    Nereden baktınız ona ? ben şuan foreks den canlı bakıyorum ve yahoo dan bakıyorum 5,35-5,36 gösteriyor ?
    Bloomberght'deki veriden bahsediyorlardır. Biraz daha dikkatli baksalar bu fiyatın 5,36 alış 5,52 satışın ortalaması olduğunu görürler. Bir iki saat sonra gerçek veriler gelmeye başlar, o zaman anlarız gerçek durumu.

Geçtiğimiz haftalarda dolarda Merkez Bankamız (Cumhur Cephesi) satışta, TR yerleşikler (millet cephesi) ise alıştaydı. Bakalım devlet millet zıtlaşmasında ipi kim göğüsleyecek?

Ben millete inanıyorum. Onlar ki 3-4 tl'lerden döviz alıp 6,5-7'lerde satış yaptılar, istatistikler bunu gösteriyor. Bu sefer de haklı çıkacaklarına dair bir inanç var içimde.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6. bloomberg 5.44 gözüküyor şuan

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bloomberght'deki veriden bahsediyorlardır. Biraz daha dikkatli baksalar bu fiyatın 5,36 alış 5,52 satışın ortalaması olduğunu görürler. Bir iki saat sonra gerçek veriler gelmeye başlar, o zaman anlarız gerçek durumu.

Geçtiğimiz haftalarda dolarda Merkez Bankamız (Cumhur Cephesi) satışta, TR yerleşikler (millet cephesi) ise alıştaydı. Bakalım devlet millet zıtlaşmasında ipi kim göğüsleyecek?

Ben millete inanıyorum. Onlar ki 3-4 tl'lerden döviz alıp 6,5-7'lerde satış yaptılar, istatistikler bunu gösteriyor. Bu sefer de haklı çıkacaklarına dair bir inanç var içimde.
    Doları en çok dış ilişkiler etkiliyor.Örnek veriyorum trump olumlu bir şeyler söylese dolar düşer örnekleri var tam tersi olsa uçar örnekleri çok.Ben yerli olarak bir etken olduğunu düşünmüyorum(merkez bankası hariç tutarak.)Bunların dışın da tabi bir de FED faiz kararı var o da etki yapacaktır.

Sayfa 318/1000 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •