Sayfa 223/682 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
    Burdaki kısıtlamanın amacını bilemiyorum ancak 93-97 yıllar arası işbtr de borsanın cininin tahtayı ele geçirmeye çalışmasını unutmamak gerek.....

Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar... TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER!!!!(Prof.Oktay SİNANOĞLU)
    biraz acsan konuyu pek bir şey anlamadım

2. dün bir video kanalında kısa bir video izledim amaç işbankasında kredi musluğunu açmak diyordu malum kamu bankalarının verceği kredi kalmadı artık diye ama gerçekden çok uzattılar bu işi boş yaygara koptu gibi bir başka video da da cumhurbaşkanın planı yeni değil 2010 yılında kapsamlı bir çalışma yaptırdı diyor yani chp su içsin artık bu hisselerin yerine diye bir söylem vardı bakalım neler olucak

3.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    biraz acsan konuyu pek bir şey anlamadım
    1993 yılında 11 kişilik yönetim koltuğuna oturmak için acaba kaç adet kurucu, İş A, İş B v.s hisseyi temsil etmek gerekiyordu?

İş B hissesinde % 15 olan halka açıklık oranı ne zaman ve neden % 23 e çıktı?

Mustafa bey bu soru işaretlerini hatırlatmak istiyor olabilirmi?

4. Inanin ben halen isa ve isb nin imtiyazlari nelerdir bu soruya cevap bulamadim isc ile fark nedir

5. Daha düşük nominal değere sahip olmalarına rağmen, A grubu için sayılan hususlarda C Grubu paylar ile aynı haklara sahiptir. Ayrıca, kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır. İşlem Görüyor
    C Nama 0,04 TRY 4.499.970.000 TRY 100 -

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    1993 yılında 11 kişilik yönetim koltuğuna oturmak için acaba kaç adet kurucu, İş A, İş B v.s hisseyi temsil etmek gerekiyordu?

İş B hissesinde % 15 olan halka açıklık oranı ne zaman ve neden % 23 e çıktı?

Mustafa bey bu soru işaretlerini hatırlatmak istiyor olabilirmi?
    Koltuga oturmak icin hisse sahibi olmaya gerek mi var 8 uyeyi isbank munzam vakfi kalan 4 u de chp atiyor yuzde 15 den yuzde 23 e cikma nedeni de birileri borsaya kote ettirip satis yapmistir yonetim kurulu uyelerinin borsaya kote olmus hisseleri buljnmasi zaten olucak is degil her turlu insider olur

7.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Koltuga oturmak icin hisse sahibi olmaya gerek mi var 8 uyeyi isbank munzam vakfi kalan 4 u de chp atiyor yuzde 15 den yuzde 23 e cikma nedeni de birileri borsaya kote ettirip satis yapmistir yonetim kurulu uyelerinin borsaya kote olmus hisseleri buljnmasi zaten olucak is degil her turlu insider olur
    Hisse sahibi olmak ile hisseyi temsil etmek arasında bazen fark olabilir.

8 + 4 = 12 eder. Yönetimde bildiğim 11 üye var. Üye dağılımı tekrar gözden geçirilmelidir.

Halka açıklık oranının % 15 den % 23 e çıkabilmesi için borsaya kote edilip satış yapılması konusunda hemfikiriz.

Mustafa bey bunun nedeni ile ilgili birşeyler ima ettidiye düşünmüştüm. Borsanın cini gibi

8. [QUOTE=balık;2962418]Hisse sahibi olmak ile hisseyi temsil etmek arasında bazen fark olabilir.

8 + 4 = 12 eder. Yönetimde bildiğim 11 üye var. Üye dağılımı tekrar gözden geçirilmelidir.

Halka açıklık oranının % 15 den % 23 e çıkabilmesi için borsaya kote edilip satış yapılması konusunda hemfikiriz.

Mustafa bey bunun nedeni ile ilgili birşeyler ima ettidiye düşünmüştüm. Borsanın cini gibi . Borsanin cini ne ki

Sayfa 223/682 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •