acil oalrak vergiden düşecek harcama yapın![]()
acil oalrak vergiden düşecek harcama yapın![]()
bir halt olacağı yok.
Demokratik haklar anayasalarda yer almakta....
İster kullanırsınız ister kullanmazsınız. Size kalmış.
Benim yazımda ifade ettiğim yasal tanım ve limitler temelinde sizin yazınızda geçen "O yüzden sokak eylemlerine hep dikkatli gözle bakmak lazım.Cehenneme giden taşlar iyi niyetle örülüdür.Bu işleri öven gaz veren insanlara da hep kuşkuyla bakarım" ifadesinin bence objektif bir anlamı yok.
Yukarıdaki yazılarınız bence sevmediğim türden "ima"lar taşımakta.
Yetersiz ve daha da kötüsü tatsız.
Fazlası, bana fazla...
İyi günler herkese...
altın ve parite fed arttırmayacağa oynuyor
bir halt olacağı yok.
Şimdi 80 li yıllardan örnek vermeye fazla gerek yok,ama değişik gruplara sızıp solcu gruplara da sağcı gruplara da gaz verip illegal eylemler yaptırıp sonra bundan nemalanan gizli görevlilerin varlığı da bilinen bir şey.Her ortamda ve her zaman değişik güçlerin yaptığı işler bunlar.
BORA bey sizin imalarınız da benim için fazla, sizden ricam benim yazılarımı alıntılamayın, yorum yapmayın.
''Sokak çözüm değil, hakkınızı hukuk ile arayın'' diyorlar. Ben de okumuş yazmış medeni bir vatandaş olarak derdime çare olunuz diye ( Sığınak yönetmeliğine istinaden ) AFAD il müdürlüğüne başvuruyorum. Benim apartmandaki 250 metrekare sığınak yönetmeliğe aykırı kullanılıyor. Bırakın sığınmayı,Kıpırdayacak yer yok , lütfen denetim elemanı göndererek amacına uygun kullanılmasını sağlayınız diyorum.
Efendim, biz bu işlere bakmıyoruz. Mahkemeye başvurunuz, sığınak yönetmeliğinde Sivil savunma md. lüğü yetkili diyor artık öyle bir kurum yok. dediler. Hem zaten barış döneminde sığınağı ne yapacaksınız, savaşta herkes boşaltır orayı olur biter. dediler.
Şimdi ben mahkemeye gitsem, daire sayısı kadar tebligat parası, bilirkişi ücreti, harç-haraç , üstüne en az 3 yıl stres. Sokağa çıksam ; cop, gaz belki de terörist diyerek linç..... En iyisi salla gitsin, batsın bu dünya.
O yüzden herkes kendini kurtarmaya çalışsın bu ülkede...Daha iyi kazanmaya çalışsın...Her koyun kendi bacağından misali...
Arkadan genç işsizler ve Suriyeliler, Afganlar geliyor çünkü...
Yer İmleri