Davul çaldık , umarım faydalanan , faydalanacak olmuştur
Ortaklarrrr nabiyonuz
Davul çaldık , umarım faydalanan , faydalanacak olmuştur
Ortaklarrrr nabiyonuz
ben faydalandım sayılır emekleriniz için tşk ler şu an versem yatırdığım paraya oranla güzel karım var ama satmak için değil yatırımlık aldım hisse gayet ucuz karlılık süper ama tek endişem bu da egeen gibi kılçıklık yapmaz inşallah,orda çok güvendik satmaya kıyamadık hala canımıza okuyorlar,burası ne yaşatacak bakalım nasip
Tuh beee.. yine alamadık beleşe .. çevirmişler yukarı .....[emoji2][emoji2]. Ne garip psikoloji .....çok düşse de mutlu olucam ,, tavan yapsada[emoji849][emoji849][emoji849]. Yedek akçe hep tutmak lazım tabi. bu psikoloji için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege ye laf yok . Kabaca 200 günlük grafik baksanız nerden almamanız gerektiğini insanın gözüne sokuyor ... onu da ekledik biraz bakalım . Nerde Abidik hisse biz bulaşıyoruz . Ama fiyat ı boşverirsen acayip güzel temettü oranları var .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
almama yerini değil de satma yerini beceremiyoruz usta,egeyi ben 7 ay önce almıştım maliyetim gayet güzel ama son zirvede dahi satmaya elim gitmedi çünkü çok daha değerli olduğuna inandım hep,ama getirisinin üçte ikisini geri aldı tabi ki kardan bile olsa insan üzülüyor sitem ediyor,en kaliteli hissede bile hep al-satçılar günlükçü gömlekçiler mutlu oluyor biz yatırımcılar üzülüyoruz,oysa böyle hisselerde bunların eli böğründe kalması lazım ki yatırımcılığın değeri bilinsin..
Güzel bir gün
Güzel alımlar olmus.
Inşaallah hayra alâmet olur.
Günaydın ortaklar,
Son günlerde hep aklımda olan şu.
Borsa genel düşüş trendi dip çalışması yapıyor. Kısa bir süre içerisinde hızlı hareketler bekliyorum. Hatta ayı tuzağıyla başlayan bir yükseliş trendi bekliyorum. Peki neden?
İnsanlardaki borsa karamsarlığı öyle artmış ki artık dip oluşumu tamam, boğa piyasası yakın bence.
Ekonominin küresel oyuncuları çok uzun düşüş olmasına izin vermezler. Yükselişte mal satacak insanlar ölmeden düşüş trendi bitmeli değil mi?
Bakın önceki krizlere, borsa en fazla 1 yıl civarında düşmüş, sonra boğa piyasası başlamış.
Burada ekonomimiz şahlanacak demiyorum dikkat ederseniz. Malum, finans için uzun vade bir kaç yıl iken konu ekonomi ise 1-2 yıla kısa vade derler.
Yani ekonomideki bütün olumsuzluklar zaten piyasa fiyatlarına yansımış zaten. Bunların dışında birşey olursa o fiyata girer. Allah korusun savaş, büyük bir felaket gibi çok uç sorunlar olmadıkça ben 2019da boğa piyasası bekliyorum.
Yükselen piyasada her hisse az çok yükselir tabii. Kimi %10 gider kimi 5-10 kat. Marifet kazanmak değil, büyük balığı yakalamak ;)
İyi hisselerin düşen piyasada, o kadar genel olumsuzluklar varken artması zordur. Ama yükselen piyasada da zıplayarak gider. Çünkü para girişi onlardan başlar.
Bugün endeks 90bin altına düşerken hem vestl hem vesbe arttı. Bi süredir Vestel de satış dedikoduları artıyor. Resmi açıklama olmadıkça dedikodu diyoz ;) değil mi
Her halükarda vesbe nin karı belli, verirlerse alır temettüyü bakarız keyfimize.
Ee hani marifet kazanmak değil, büyük balığı yakalamaktı. Yahu ne bileyim arife tarif gerekmez, ya nasip.
Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.
Günaydın sayın birtasarimci.
Herşey iyi güzelde, yurtdışı piyasalar ne olacak. 10 yıldır aralıksız yükselen bir abd borsaları var. Onun yaninda yavaslayan çin ekonomisi ve sorunları bir türlü bitmeyen Avrupa bölgesı var.
Sizi bilmem ama bana yurtdışı tarafından bir cisim yaklaşıyor gibi geliyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri