Originally Posted by 
sensor

Yeni  gördüm  çok  üzüldüm  bu  yazıyı  yazdığınıza,ben  size  gelecekte  gerçekten  izlemede  kalıp  gerekirse  uygun  yerden  alınabilecek  kağıdı  diplerden  söylüyorum ve  şirket  2017  den  itibaren  güzel  bir  beklenti  içine  girmiş  sadece  ihracatı  bile  uçmuş,olumlu  ve  olumsuz  yanları  var  ama  borçlarının  yanında  ortalama  200  milyn  TL  olan  kısa  vadeli  alacakları  unutmayın (satışların parasını  ortalama  90-100  gün  arası  alıyor.)Şirket  düzelirse  normal  bir  çıkış  olmayacak  bana  göre,anormal  hareketler  olacak görüntüsü  var,ama  tabiki  bilançoyu takip  edeceğiz.ARALIKTA  dolar  bu  seviyelerde  kalırsa  25  milyon TL  ye  yakın  bir  kur  farkı  geliri  olacak,satışları  zaten  çok  artmış  ve  özellikle  satış  sonrası  kar  sermayesinin  3  katı.2017  DEN  İTİBAREN  YENİ başlayan  bilanço  düzelmesi  ve  kar  böyle  giderse  senedin  nerelere  gidebileceğini  siz  tahmin  edin,bu  fiyatlar  çok  komik  olacak  merak  etmeyin,sabırla  beklemek  lazım,borsa  sabır  işi,bol  kazançlar...(Bir önceki sayfada  35 nolu gönderi olarak Yazdığım  yazıyı  lütfen  herkes  dikkatlice  akıl  süzgecinden  geçirerek  okusun,ona  göre  karar  versin)

Yer İmleri