Sayfa 23/169 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Bu gün kısada en kötü görünüyor olabilir...seçim öncesi ya da sonrası yukarı 104-105 yolculuğuna kaldığı yerden devam edebilir...

2. Sayın Babo büyüğümüz olarak sizden bir fikir isterim;
    Yaptığım Teknik analizlerde %90 isabetli yükselişler yakaladım, ancak portföy küçüldükçe tek hissede debelenip durdum ve genelde aldığım hisseler inişe geçen %10 lardan oldu.
    Sanırım ikinci kez battım, paraya da baya bi ihtiyacım var ama canım nedense ilk batışımdaki gibi sıkkın değil.
    Tabi bunun sebebi de artık ucundan teknik analizi kendimce öğrenebilmemdir.
    Hala kendime güveniyorum ancak sermaye yok.
    Ne yapmalı sizce?
    Trajikomik bir soru oldu

Teknik analizin bist 10 dan ötede çalıştığını size kim söyledi.?

Demek ki öğrenemediniz
    .
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4.  Alıntı Originally Posted by muratteknik Yazıyı Oku
    Bu gün kısada en kötü görünüyor olabilir...seçim öncesi ya da sonrası yukarı 104-105 yolculuğuna kaldığı yerden devam edebilir...
    Özlettiniz. Sağlık sıhhat iyidir inşallah

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by Tomcat Yazıyı Oku
    Özlettiniz. Sağlık sıhhat iyidir inşallah

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    sağlığımız yerinde çok şükür.teşekkür ederim. hedef ile ilgili geçmişteki paylaşımlar sonrası kenarda bekliyoruz...100 üzeri yakın incelemeye başlarız...

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın Babo büyüğümüz olarak sizden bir fikir isterim;
    Yaptığım Teknik analizlerde %90 isabetli yükselişler yakaladım, ancak portföy küçüldükçe tek hissede debelenip durdum ve genelde aldığım hisseler inişe geçen %10 lardan oldu.
    Sanırım ikinci kez battım, paraya da baya bi ihtiyacım var ama canım nedense ilk batışımdaki gibi sıkkın değil.
    Tabi bunun sebebi de artık ucundan teknik analizi kendimce öğrenebilmemdir.
    Hala kendime güveniyorum ancak sermaye yok.
    Ne yapmalı sizce?

Trajikomik bir soru oldu
    1-Para YOKSA, (SERMAYE) para piyasaları da YOKTUR, siz YEDEK klübesindesiniz artık
    Özetle paranızı bitirmeyecektiniz.

2-Paranızı bitirdiğinize göre, tecrübelerinizi içeren bir KiTAP yazabilirsiniz.
    Örnek;Nasrullah Ayan Borsa Kralı isimli kitabını yazdı, Sıra BaBa da, ondan sonra da (belki) ben KiTAP yazacağım.

3-Tecrübe bir ALMA-VERME meselesidir, PARANIZ gider, ama edindiğiniz tecrübeler size KAR KALIR.
    Bu alışverişten MUTLU iseniz, canınız da SIKKIN olmayacaktır elbet.

4-İkinci kez battığınıza göre 3.cü defa batmak için bu piyasalara geri geleceksiniz.
    Hiç olmazsa tecrübelerinizden insanlar yararlanır?

Yukarıda yazdıklarım biraz Gaddarca eleştri olarak görünse bile, 3.cü ya da 4.cü okumanızda Yararlı ve gerçekci eleştriler yaptığımı göreceksiniz.

Not;Son 6 Yıldır FX piyasalarındayım, en hızlı para batırılan piyasalar yani. Kimsenin yarını garanti değil o piyasada.
    (İğneyi kendime, çuvaldızı başkasına batırma olayı)
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

7. Sayın babo Nasrullah ayan için söylediğiniz söz geldi şimdi Aklima borsada batmış biri nasıl borsa krali oluyor
    Not tarihi bir söz

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by Grid Yazıyı Oku
    Sayın babo Nasrullah ayan için söylediğiniz söz geldi şimdi Aklima borsada batmış biri nasıl borsa krali oluyor
    Not tarihi bir söz

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasrullah Ayan, Batmadan önce 1993 yılında "borsanın Kralı idi" doğru.

Ne yani batınca ünvan gidiyor mu?

Muhammet Ali de boks şampiyonu idi, çok az mağlubiyeti vardı, ama gün geldi elindeki Altın Kemeri başkalarının eline geçti.

Ünvanı kaldı yadigar!

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 23/169 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •