bu hisseyi bilmeyen orda burda baska sitelerde yok soyle olucak yok oteli var satılacak bilmem nolcak diye atıp tutuyor ama fiyat hep asagıya bunu panda ayısı ayhan 2 yıl once 3 lerden millete 12 tl olacak diye patronla anlasmalı olarak malı millete yıktılar ..simdi c grubuna dusecek 2 hafta sonra patron zaten 3 kagıtcının tekidir piyasa yapıcı tutmayacaktır hisse 0.50 ye gelecektir 3 sene once aynı seyi yaptı cunku hissenin fiyatı yine aynı yerde tarih tekerrurden ibarettir aylardır 1.25 gecemiyen hisse 1.40 olupta b grubundamı kalıcak sanki patronun amacı belli c grubuna dusrumek istemese fiyat neden hep dussun tektu ve utopya devamlı cıkarken buda devamlı dusuyor 0.50 olunca geliriz gerisi bos faso fiso hikaye
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Düşenleri taven ve hunt toplayacak şansınız bol olsun. Taşımadigim için yazmayayım dedim ama kötüleme seanslarına başlamışlarsa Taven de alacak jeremi de alacak. Hunt in da gözü burda .. ya da dokulenleri topluyorlar 1.12 den .. sabredin yeni bir grup dadanmış. Tapası yiyorsa bassin 0.50 ye
Zafkanka gözüm burda bak onu bildin.ama uçacak diye değil diplerden toplamak için o da 1 in alrtı rakamlar haa bu arada cemaşta kuyruğu sıkıştırdık ordan kurtulursak durak burası olacak onda şüphe yok.Gerçekten şu anda fiyatı 1.50 lerde olmalıydı spek malına sahip çıkmıyor yaz ki fiyatlardan çok uzakta. Değerli olsa spek yukarıya çıkarıp verirdi.kıytırıktan bir kağıt.Savaş var kapıda bu fiyatlar uçuk fiyatlar görüşüme göre tabi ucuz diyen varsa hıdri meydan.
Ucuz hunter abi yeni kötüleme yapan abi utpya ile kıyaslama yapmış güldüm onun f/k sina bak buna bak bunun pd/dd sine bak ona bak 100 de 400 primli bundan onla kıyaslanır mı abi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farkli bir hava var. 1.110 den yapıştım. Kötüleme yapan arkadaşın yazısı sinyaldi zaten
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hahha sen daha besindeyken ben hisseleri ezbere biliyordum 28 yıldır borsadayım senin gibileri cok gordum 1.11 den aldın 1.14 ten sattın seni gidi kendini cakal zanneden senitüh ya kacırdık tih tavan oldu napıcaz simdi alamdık tüh vah vah
0.50 den aldıgımda burda ol bana hisse ogretme
![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Yer İmleri