Elektronik kitap, dergi ve gazetede KDV artırıldı !!!
EKONOMİ HABERLERİ | 19.12.2018 10:57 | Son Güncelleme 2 saat önce
E-kitapta yüzde 8, e-gazete ve e-dergide yüzde 1 olan KDV oranı, bu yayınlarda yüzde 18'e çıkarıldı.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...irildi/242448/
Aman haaa kitap-dergi-gazete okuyup ta aydınlanmayın...Ufkunuzu geliştirmeyin...Bihaber yaşayın herşeyden![]()
şuanki emekli maaşım 2 150 liradır neredeyse çalışıyo olsaydımın yarısına düşmüş halbuki 2002 senesi öncesi benim gibi vasıfsız memur emeklisinin maaşı çalışanın % 95 şi civarındaydı, velhasıl bunlar memur emeklisinin anasını bellemişlerdir bunlara memur emeklilerinden tek bir oy çıkmamalı ama demekki % 50 oyunu veriyor,
25 şubat 2025 adese 1.99
İran'da neler oluyor? Rejim değişir mi?
DÜNYA HABERLERİ | 19.12.2018 13:17 | Son Güncelleme 10 dakika önce
İranda son günlerde yaşanan ekonomik ve sosyal sorunların yarattığı protestolar 'ülkede yeni bir rejim değişikliği olabilir mi?' sorusunu akıllara getirdi. Bölgede oluşacak büyük bir değişikliğin ise Türkiye'yi nasıl etkileyeceği merak konusu...
https://www.mynet.com/iran-da-neler-...i-110104643417
Al benden de o kadar,işçi emeklilerinden de tek oy çıkmamalı.Ama malum gavura vurur gibi vurmak olgusu var.Onu gözden kaçırıyorsunuz hocam,bu değişik bir olay bence incelenmeli.Şaka maka ben belediye seçimlerinde bile huylanıyorum gene bu millet oy verebilir.Ben kendi adıma oy kullanmayı düşünmüyorum,halk az bişi daha akp ile yaşamalı bence.))))))Biraz da kendi tabanı onlara muhalefet etsin.Biz yeterince ettik,anlamadılar değerimizi,al buyur işte seçtiğin yönetimin sana yaşattığı hayat bu,memnunsan yaşamaya devam et,değilsen de onlara oy verme.
Yok hocam bu muhalefet adam olmaz ,belki de adamlar kanal istanbulu bedavaya getirmeye çalışıyor,bu su birikmesini az bişi kuzeye az bişi güneye uzat al sana kanal istanbul.Bir şeyi de beğenin ya,ne biçim bir muhalefetimiz var,iki tane tren sinyalizasyon olmadığından kafa kafaya girer hemen yok efendim sinyalizasyon uyarı sistemi olmadan hızlı tren cinayetmiş o iş telsizle olmazmış falan filan,ya bunlar fıtrat meselesi anlamıyorsunuz ki,somada da örnek verdik misal 1864 de londrada da benzeri maden kazası olmuş bunlar oluyor dünyada diye dinleyen mi oldu.Şimdi arkadaşlara söyledim araştırıyorlar tren kazasının benzeri 1912 de japonya da bu havaalanı gölünün benzeri de 1928 de nijeryada aynen olmuş.Hadi buyur buna da bir laf edin bakalım.Yok ya bizim muhalefetten bir halt olmaz ne fıtrattan anlarlar ne bişiden.
Haberin içinde toplamı 2.1 milyar dolar olan hisselerin çoğunluğunun Çukurova Elektrik ve Kepez olduğu bilgisi var. Bu şirketlere zaten devlet el koymuş durumda, hisselerin 5 kuruş değeri bile yok. odatv'nin böyle bir haber yapması da ilginç, kendi içinde çelişiyor, maksat habercilik değil sansasyon.
Not: Türkçenin elastikiyeti dolayısıyla yanlış anlama olabilir. Söz konusu hisseler bu şirketlerin aktifinde bulunan başka şirket hisse senetleri ise haber doğrudur ama ben böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri