Sayfa 536/928 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. şirketin kanayan sorunları var ama çözüm üreten yok....yönetimler müdürler değişiyor ama sorunlar yerinde hatta çoğalarak duruyor.....demek ki insanların şirkette maaş almaktan başka derdi yok.....bu şekilde devam eder iflas bayrağı çekene kadar....yada gerçekten vizyon sahibi yöneticilerle siyasilerle sorun çözmeye dönük yatırımlar yapılır akılcı çözümler üretilir.....bunlar olursa gübretaş eski günlerine döner.....kısa vade hiçbir umut yok....spekülatif hareket edebilir ama normal şartlarda şirkette iş olmayınca hissede de olmuyor....

2. Gülermisin ağlarmısın.
    Tarım Kredi Kooperatifleri 1 milyon çiftçiyi eğitmeden önce iştiraki olan Gübretaş yöneticilerini özellikle Finans müdürlerini eğitsin.
    Gübretaş her yıl zarar üstüne zarar açıklarken bütçesini bilmezken tutup sizler çiftçiyi eğiteceksiniz.
    Çiftçiler Gübretaşı örnek alırsa vay hallerine. Yüzsüzlük pişkinlik arsızlık ne ararsan bu kurumda.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 1 milyon çiftçiye ulaşmayı hedeflediği finansal okuryazarlık çalışması “Bütçesini Bilen Çiftçi†Projesinin başlangıcı, Borsa İstanbul’da düzenlenen Gong Töreni ile gerçekleştirildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Gülermisin ağlarmısın.
    Tarım Kredi Kooperatifleri 1 milyon çiftçiyi eğitmeden önce iştiraki olan Gübretaş yöneticilerini özellikle Finans müdürlerini eğitsin.
    Gübretaş her yıl zarar üstüne zarar açıklarken bütçesini bilmezken tutup sizler çiftçiyi eğiteceksiniz.
    Çiftçiler Gübretaşı örnek alırsa vay hallerine. Yüzsüzlük pişkinlik arsızlık ne ararsan bu kurumda.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 1 milyon çiftçiye ulaşmayı hedeflediği finansal okuryazarlık çalışması “Bütçesini Bilen Çiftçi†Projesinin başlangıcı, Borsa İstanbulâ€â•da düzenlenen Gong Töreni ile gerçekleştirildi.
    bu yolun sonu konkordatoya kadar gidebilir şaka geliyor belki ama ekonomi daha iyiye gidecek diye emare yok ucuz para dönemi bitti....kur kaynaklı dayak her zaman olabilir bu olasılık arttı....şirketler çok daha fazla güçlü olmak zorunda....son yıllarda gübretaşa allah rızası için çivi çakan yok....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu yolun sonu konkordatoya kadar gidebilir şaka geliyor belki ama ekonomi daha iyiye gidecek diye emare yok ucuz para dönemi bitti....kur kaynaklı dayak her zaman olabilir bu olasılık arttı....şirketler çok daha fazla güçlü olmak zorunda....son yıllarda gübretaşa allah rızası için çivi çakan yok....
    O kadar da değil ortak.. 1953 beri bacası türen fabrika, 1986 da borsaya ilk kote olan 17 şirketin birinden bahsediyoruz... Ama kanaatimce 2019 ilk çeyrek finansalları gelmeden toparlanma olmaz..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    O kadar da değil ortak.. 1953 beri bacası türen fabrika, 1986 da borsaya ilk kote olan 17 şirketin birinden bahsediyoruz... Ama kanaatimce 2019 ilk çeyrek finansalları gelmeden toparlanma olmaz..
    son zamanlarda böyle eski olup konkordato ilan eden bir sürü şirket var size uzak gelebilir ama gidişat onu gösteriyor.....

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    sayın oscar77;
    Gönderiniz çok açık ve net aslında 1953 beri bacası türen fabrika, 1986 da borsaya ilk kote olan 17 şirketin birinden bahsediyoruz.
    Fakat, bu şirket hak edildiği gibi yönetilmiyor. Liyakat sözlükte kalmış bir terim şu an için bu kurumda. Bu şirketi bu hale düşürenler utanıp istifa edeceğine pişkin pişkin söylemlerde bulunuyorlar. Ne paydaşlarına sahip çıkıyorlar ne de çiftçiye. Hep kendileri ve yandaşlarına çalışıyorlar.
    Gübretaş keşke iflas etse de bizde bir bardak soğuk suyumuzu içip önümüze baksak. En ufak bir ışık göremiyorum ama zarar kol gibi olduğu için kıpırdayamıyorum.
    Keşke ben haksız çıksam da hepimiz kazansak ama ...

7.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    sayın oscar77;
    Gönderiniz çok açık ve net aslında 1953 beri bacası türen fabrika, 1986 da borsaya ilk kote olan 17 şirketin birinden bahsediyoruz.
    Fakat, bu şirket hak edildiği gibi yönetilmiyor. Liyakat sözlükte kalmış bir terim şu an için bu kurumda. Bu şirketi bu hale düşürenler utanıp istifa edeceğine pişkin pişkin söylemlerde bulunuyorlar. Ne paydaşlarına sahip çıkıyorlar ne de çiftçiye. Hep kendileri ve yandaşlarına çalışıyorlar.
    Gübretaş keşke iflas etse de bizde bir bardak soğuk suyumuzu içip önümüze baksak. En ufak bir ışık göremiyorum ama zarar kol gibi olduğu için kıpırdayamıyorum.
    Keşke ben haksız çıksam da hepimiz kazansak ama ...
    Ortaklar bu şirketi batırmazlar çünkü sahibi binlerce Tarım Kredi Kooperatifi üyesi vatandaş... ancak ihya da ettirmezler çünkü sattığı ürünler doğrudan çiftçiyi ilgilendiriyor...

Biraz kar edecek olsa gubrenin kar marjı çok düşürelim derler düşürürler...

Yani ne İsaya Ne Musaya derler ya ne iflas ederiz ne de zengin oluruz...!!!

Hissede 10 yıldır bekleyen birşey kazanamamış başka söze gerek var mı..!

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    yav bir git Allah aşkına ne konkordatosu. Bu hisseyi sattım dediğin günden beri hâla hergün yazıyorsun burada. Sattıysan neden bu kadar ilgileniyorsun hâla. Bu şirket batarsa devlet batmış demektir. Devlet battıktan sonra hissen olmasa ne yazar, paran olsa ne yazar. Zaten batacağını düşünen adam 1 dakika bile beklemesin bu hissede. Aslında bu şirket teknik anlamda batmış iflas etmiş bir hisse belki de arkasında devlet olmasa. Ben de sinir oluyorum kızıyorum bu şirkete ama kimse kafamıza silah dayamıyor bu hisseyi alın ya da satın diye.

Sayfa 536/928 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •