Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İma etti.Trump da reise güleni vereceğiz diye ima etti.Bu gavurlar ima ederler,bence çok da o imalara takılmamak lazım.Gavur ne zaman ne yapıyor ona dikkat etmek lazım.Bugün trumpa göstere göstere faizi çaktı FED.
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Parasal gevşeme nedeniyle dünya ekonomileri çok ısındı. 2019'da soğutmazlarsa 2020'de daha sert bir düşüş olur, bu işin kuralı bu. FED'e suç bulunacaksa bu kadar ısınmaya göz yumması nedeniyle yapılmalı bu.

Önemli olan 2019 büyük ekonomik krizinin dünyanın büyük aktörlerini nasıl etkileyeceğidir. Çin 2009 krizine girerken ABD ekonomisinin 5'te 1'iydi, çıktığında ABD ile farkı % 60 kalmıştı. Bu sefer ne yapacağını merak ediyorum. Geçen krizde Ruslar çok kötü yakalanmıştı, büyük darbe yediler ama bu kez daha hazırlıklılar. Borçları kadar rezervleri olmasına rağmen KDV artışı, özel tüketim vergisi ihdası ve faiz artışıyla 2019 krizine karşı ilave tedbirler aldılar. Bizim gibi aldığı borçları betona yatıran ya da popülist politikaların esiri olarak seçmenine harcayan ülkelerde depremler yaşanacak.

Korktukları bir şey olmasa Trump'ı da takmayabilirlerdi, ama Trump ile resesyon sinyalleri yoğuşmaya başlayınca bu pek te empatik olmayan hale büründüler.

Amerikan ekonomisindeki 5 büyük resesyon sinyali:

1- Petrol futureları yükselişte
    2- Tahvil piyasası yükselişte
    3- Hane halkı kredi kartı borcu yükselişte
    4- Tüketici güveni düşüşte
    5- Perakende fiyatlar düşüşte
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Fed faiz artirdi dolar dustu nasil yukselecek bu veled....

y.t.degildir..

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Parasal gevşeme nedeniyle dünya ekonomileri çok ısındı. 2019'da soğutmazlarsa 2020'de daha sert bir düşüş olur, bu işin kuralı bu. FED'e suç bulunacaksa bu kadar ısınmaya göz yumması nedeniyle yapılmalı bu.

Önemli olan 2019 büyük ekonomik krizinin dünyanın büyük aktörlerini nasıl etkileyeceğidir. Çin 2009 krizine girerken ABD ekonomisinin 5'te 1'iydi, çıktığında ABD ile farkı % 60 kalmıştı. Bu sefer ne yapacağını merak ediyorum. Geçen krizde Ruslar çok kötü yakalanmıştı, büyük darbe yediler ama bu kez daha hazırlıklılar. Borçları kadar rezervleri olmasına rağmen KDV artışı, özel tüketim vergisi ihdası ve faiz artışıyla 2019 krizine karşı ilave tedbirler aldılar. Bizim gibi aldığı borçları betona yatıran ya da popülist politikaların esiri olarak seçmenine harcayan ülkelerde depremler yaşanacak.
    Aynen sn ekfuture tamamen aynı fikirdeyim ,olacaklar bunlar.Benim kızdığım ve üzüldüğüm nokta hala bizimkilerin biz ne krizler gördük bunu da atlatırız,1994 2001 2008 ne yaptı ki bu yapsın modunda olmaları.Ya 2014 de iş belli oldu bernanke haritayı koydu ortaya biz o zamandan beri gene inşaatda alt yapı yatırımlarında,hastanelerde,köprülerde şunda bunda kredi miktarımızı yüzde 20 artırmışız.Sanki dünya bize borç vermeye mecbur.Hakikaten inanamıyorum bu körlüğe ve aymazlığa.Bu seferki kriz farklı herkes çok borçlu çıkamayız bu krizden batarız dedi aklını ve kalemini satmamış bir sürü ekonomist, ama iktidarın cevabı adamları işlerinden attırmak oldu.(Misal erkin şahinöz,misal ercan uysal,misal uğur gürses)

4. Vaybe dolara bak...

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...rtl-sert-dustu

y.t.degildir..

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    10 saat öncesinin haberini paylaşıp altına ytd yazmak nedir ya kafanız mı güzel anlık takip ediyor insanlar
    cahil işte.
    tek gayesi burada yazdıklarıyla milleti kışkırtmak.Bi cümle yazıyor bekliyor acaba kim cevap verecek diye.
    mantıksız konuşuyor.bende ti ye alın yakında kaybolur

Yazılımcı arkadaş var mı acaba aranızda.Algoritmik emir gibi algoritmik mesaj mümkün mü.Misal dolar şu seviyeye geldi mi şu mesaj şu seviyeye geldi mi bu mesaj,dolar düşüşü ile ilgili haberleri hemen ekle falan gibi bir yazılım mümkün mü.Eğer mümkünse ne güzel di mi 24 saat mesaj girilip algı oluşturulabilir herhangi bir yönde.)))))

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    forumda herkes 100 binle oynuyor biz reklamdan mesajları okuyamıyoruz doğru düzgün!
    Bunu buraya neden yazıyorsunuz ? Asıl sizin bu mesajlarınız kışkırtmaya yönelik .. Yok satın alma Yok kaleyi içten yıkma bunların yeri burası degil .. Bir sorununuz varsa yönetime rica diye bir başlık var bu yazdıklarınızın aynisini oraya yazın bakın size güzel bir cevap vereceklerdir .

Yönetimden Rica
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=473

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yazılımcı arkadaş var mı acaba aranızda.Algoritmik emir gibi algoritmik mesaj mümkün mü.Misal dolar şu seviyeye geldi mi şu mesaj şu seviyeye geldi mi bu mesaj,dolar düşüşü ile ilgili haberleri hemen ekle falan gibi bir yazılım mümkün mü.Eğer mümkünse ne güzel di mi 24 saat mesaj girilip algı oluşturulabilir herhangi bir yönde.)))))
    Mümkün

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •