Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
resmen istediğini yapıyor 6,75 den 6,57 ye düş sen diğer bankalar +3% iken.
Sonra 5,6 dan 6,81 kapat son 20-30 dakika da.

Demek oluyorki bu bedelsizi fırsat bilip istediği fiyattan işlem yapıyor.
BEDELSİZ değil, BEDELLİ yapacak bu banka. gün içi garan ve halk taki ciddi yükselişe rağmen 6.75 deki en yükseğinden 6.60 a sert geri geldi. bunun sebebi YKB ve merliy robotlarının trade de zarar yazmaları idi. hacimsiz bir şekilde 6.60 a çekip seansı böyle kapattırdılar. hala trade ortalamaları eksi yazıyordu. ikinci seansta piyasa almaya başlayınca YKB nin satışları sertleşti. 6.66 dan tekrar merliy nin de desteği ile garan ve halk daki yükseliş sertleşmesine rağmen 6.57 satış gösterdiler. buralarda piyasa artık mantıksızlığı görüp 100 bin 100 bin alışları koyunca daha fazla direnemeyip kendileri de almaya başladılar. herkes alıcı olunca da malum 6.57 den 6.76 görüldü en yüksek. seans 6.75 alıcılı kapanmasına rağmen boşluk bırakarak diskette 6.81 den 1.5 milyon lot kapandı. geçtiğimiz çarşamba değil bir önceki çarşamba 2 hafta önce 7.60 larda yorgunken bu bedelli haberi geldi.geleceği gün QNB ve TEB önceden içeriden aldıkları bilgi ile gine bankacılık endeksinin %3 yükseldiği günde bu kagıt 7.33 kapattı.akşam zaten bedelli haberi gelince boşluklu 7 açtı direk. neyse o cuma 6.60 lardan tepki vererek 6.89 kapattı..geçtiğimiz hafta da robotlar için bulunmaz nimet bu ortamlar, hergün kademelerde degnekçilik yapa yapa alta çektikçe enayi arttı..bugun de böyle devam etmek niyetindelerdi çünkü böyle daha tatlı güzel para kazanıyorlar düşünsenize her türlü kazançlılar yazılımları gereği zaten risk sıfır..neyse, tahta garan ve halka göre daha sıgdır cünkü fonlar ve yabancılar bu tahtada daha az miktarlarda alır satarlar, tam bir al tut kagıdıdır onlar için..ben beklentinin aksine bedelliye girmeden evvel bedellinin parasını tahtadan cıkaracaklarını düşünüyorum...robotların borsadaki nitelikli dolandırıcılık işlemlerine göz yuman SPK yı da Allah a havale ediyorum..