Sayfa 673/1012 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Diyorum ya ben ne fakir gibi ne kiraci zihniyetiyle fiyat belirlerim, bu ev 400 kyi kesinlikle konumu buyuklugu guzelligi kalitesi itibariyle hakefiyordu, ama ben gayrimenkulden 7 8 yil umudu kestim, helede corum amasya samsun tokat gibi gitgide stok fazlasinin arttigi yerlerde

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İhtiyaç yok ama ilerde stok fazla diye fiyatlar düşecek diyemi sattınız ?
    Mantıksız bir iş benim aklım almıyor .Ev zaten kira getirir 3-5 .Genel olarakda bir kaç yıl durağan gitsede bir gün mutlaka değerini bulur .öyle değilmi ?
    Zamanında bir ev satıp sıfır araba almıştım .Şimdi o ev 2 araba alıyor .Kira getiriside extra onu saymıyorum bile .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İhtiyaç yok ama ilerde stok fazla diye fiyatlar düşecek diyemi sattınız ?
    Mantıksız bir iş benim aklım almıyor .Ev zaten kira getirir 3-5 .Genel olarakda bir kaç yıl durağan gitsede bir gün mutlaka değerini bulur .öyle değilmi ?
    Zamanında bir ev satıp sıfır araba almıştım .Şimdi o ev 2 araba alıyor .Kira getiriside extra onu saymıyorum bile .

Tamamen faize koyup 5 yil dokunmamayi, planladigim faiz oranlarinida gorursek -ki bence gorecegiz- 600 bin lira olmasini bekleyecegim, zaten ihtiyacim yok bu eve ve acikcasi piyasa gayrimenkulden yana gelecegi hic iyi degil

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    2 ci 5.15 e gel gel yapıyor yoldaşlar ;)
    İlk aldıklarını satmadıysan yine aldığın seviyelere geliyor demektir.

4. mart seçimlerinde tüm dünya adayını seçmiş durumda. herkes mevcuttan yana yapabileceklerini yapıyor,
    abd suriyeden çekiliyor
    petrol fiyatları 55ten aşağı sarkıyor
    dolar yine 5,20li seviyelerde
    patriotlara onay çıktı

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Tamamen faize koyup 5 yil dokunmamayi, planladigim faiz oranlarinida gorursek -ki bence gorecegiz- 600 bin lira olmasini bekleyecegim, zaten ihtiyacim yok bu eve ve acikcasi piyasa gayrimenkulden yana gelecegi hic iyi degil

Hayırlısı olsun Çorumlu arkadaşım.İşin epey zor .Pek sanmıyorum mevduat faiziyle yaklaşık 3 katına çıkaracağını .
    Ben olsaydım 5 yıl sonrası için hisse senedi alırdım biraz riskli olsada ..

6.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    mart seçimlerinde tüm dünya adayını seçmiş durumda. herkes mevcuttan yana yapabileceklerini yapıyor,
    abd suriyeden çekiliyor
    petrol fiyatları 55ten aşağı sarkıyor
    dolar yine 5,20li seviyelerde
    patriotlara onay çıktı
    muhalefette asgari ücret peşinde

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun Çorumlu arkadaşım.İşin epey zor .Pek sanmıyorum mevduat faiziyle yaklaşık 3 katına çıkaracağını .
    Ben olsaydım 5 yıl sonrası için hisse senedi alırdım biraz riskli olsada ..

Ben 3 4 sene faizlerin en olu 24 ten gideceginden eminim

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    4.80 hatta 4.60 diyor teknik ..kademeli alım daha mantıklı uzun vadeciler için

Teknik diyebilir de; borsa ya da dolar düşer veya çıkarken hep alt ve üst seviyeler konuşulur. Belki de farkında olmadan bir algı oluşur. Almak veya satmak niyetinde olanlar bu açıklamalara göre hareket ederek ya treni kaçırır ya da zarar edebilirler. Teknik her şey demek değildir. O günün şartları ile bu günün şartları çok farklı olabilir. Dibi bulmak piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bir şey. Herkes risk algısına göre kararını vermelidir.

Sayfa 673/1012 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •