Sayfa 374/1000 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 20 Aralık Perşembe 15:46 TÜİK, HAFİF STATÜDEKİ İŞLER İÇİN 1.841,40 TL ASGARİ ÜCRET ÖNERİSİNDE BULUNDU

20 Aralık Perşembe 15:46 TÜİK, ORTA STATÜDEKİ İŞLER İÇİN 1.978,80 TL ASGARİ ÜCRET ÖNERİSİNDE BULUNDU

20 Aralık Perşembe 15:45 TÜİK, AĞIR STATÜ İŞLER İÇİN 2.213 TL ASGARİ ÜCRET ÖNERİSİNDE BULUNDU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu başlıkta reis güzellemesi yaparak bir kişiyi bile kazanma olanağını ben görmüyorum.

Onu seven seviyor.

Gerisi...

Zaten, kendi siyasi gelecekleri için o kadar keskin bir şekilde böldüler ki toplumu, bir kesimden diğerine en ufak bir sempati beklemek hayal.

Ettiği yemine karşın, her konuşmasında toplumun bir kesimini ötekileştiren, düşmanlaştıran bir yöneticiyle olacağı da bu kadar.

Sosyal krizler, birlik ve beraberlik ruhuyla aşılabilir.

Ekonomik krizler ise, aslında o krizlerin oluşumunda hiç payı, günahı olmayan, pastadan pay almayan insanların çekeceği eziyetle.

20 senedir pastadan en büyük pay alanlar, tehlikeyi sezip zaten çoktan transfer etmiştir bu güne kadar kazandıklarını.

Kala kala sen ben bizim oğlan kalacağız sonunda.

Hep olduğu gibi.

İstanbul yeni havalimanı 29 Ekim'de açıldıktan sonra yolcu, uçak iniş - kalkış vb garantiler kapsamında Devlet tarafından inşaa eden firmaya herhangi bir şey ödeniyor mu?

4. Yurtdışında (Almanya) hesap açmak istiyenlere faydalı olabilir !

Komşum, kızı ile birlikte, kızının master'ı için ceplerinde okul ve 1 yıllık geçim parası ile Almanya'ya gittiler.
    Okula gidip parayı yatırmak istediler.
    Okul kabul etmedi , 'bir banka hesabından gelmesi lazım' dedi..
    Bankaya hesap açmaya gittiler, banka 'sen kimsin, ne yapmaya geldin, git göçmen dairesinden onay yazısı getir' vs dedi ..(15 gün sürermiş)
    Okul açılacak , zaman yok...

Göçmen dairesi yatırılacak paranın , aylık asgari geçim için geçerli olan tutarı tespit edip (yaklaşık ,yatırılacak paranın 12 de 1 i)'nin, her ay serbest kalacak şekilde bankaya bir yazı veriyormuş, ana para bloke ediliyormuş.
    Burda amaç, öğrencinin tüm paraya ulaşmamasını ve eğitimini aksatmamasını sağlamak !!!!!
    Eşe dosta danıştıktan sonra Almanya'da mukim bir Türk'e yönlendirdiler,Türk, parayı elden alıp , kendi hesabından kızın okul ücreti gönderdi..

Okulda kalacağı yer için , kampusta yer yok , Meksikalı bir kız (açıktan) kendi odasını 6 aylığına kıza verdi.
    Ancak , anahtarın aslının (kart) kendinde kalmasını , bir yedek kartın yaptırılmasını istedi.
    Çilingire gidildi , çilingir , 'kira kontratı , belediyeden yazı vs vs ' istedi ...
    Meksikalı kıza durum izah edildi ..
    Meksikalı kız dediki 'dert ettiğiniz şeye bakın, Türk çilingirler sorgusuz sualsiz yapıyor' !!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. yazım uzun olacak baştan söyliyim:
    önceki yazdığım:
    topiktekileri mutlaka inceleyin:http://www.hisse.net/topluluk/showth...81#post2974581
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168

#######################
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ellerinde patladı betonlar...Boşuna kampanya yapıp durmuyorlar milyonluk fiyat koymuşlar bir de...Bu alım gücü ile kim alsın betonu...Millet % 50-100 .ötüne giren tüketim kazıklarını çıkartamıyor daha...Elzem tüketimlerdeki...

Bu betonculara ve onlara para yedirenlere 1 kuruş hakkım varsa vergilerimden haram olsun...Eğer varsa öteki dünyada iki elim yakalarında...Günahları veballeri boynuna olsun...Nasolsa cehennemlik olacağız onlarla görüşürüz orada eğer varsa tabii...
    :
    güzel düşünmüşsünüz adam bunu anlatmış uzun EĞİTİM VİDEOSU İLe:
    bakınız önceden paylaştım 8 bölüm otur evinde izle:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post2961990

##################################################

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...ruldu-2806380/
    Cerrahpaşa’da ameliyatların bir çoğu durduruldu”
    İstanbul Tabip Odası, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ekonomik kriz sebebiyle tıbbi malzemeler temin edilemediği için ameliyatların bir çoğunun durdurulduğunu açıkladı.
    Hatırlayın YIL 1999 2000 civarı aynı olaylar var ve dolar henüz yükselmemiş ancak 2001 şubat öncesi Ben Şans eseri DOLARDAYDIM bunu hep anlatırım..ancak bana bir haber geldi o zamanlarda 2*3 ay önceydi mağlum tarihten dolar 2 lira olacak diye..inanmadım...
    ancak IBAN sistemi dışında Fizki olarak dolarda milyonlarım vardı.

######################################
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bugün sorduk,devlet hastaneleri basit bir endoskopi için 1 yıl sonrasına gün veriyor.
    anlattığım videolardaki Sistem Cahili getir işçi diye al...sonra sistemi sömür Halkı kin kustur..TEK çözüm VAR
    küreğini keserini kazmanı al sokaklara çık diyorlarresmen.
    ######################################

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Kuru kuru bir dolarlık banknot bozdurmakla, meydanlarda baskı dolarların üzerinde tepinmekle olmuyor galiba...

Şimdi de vatandaşı, malını mülkünü Hazineye bağışlama kampanyasıyla yüreklendiriyorlar.

Madalyalar da hazırlanıyor anlaşılan.

Zengin ettikleri müteahhit, mütegallibe takımı umarım destek verir kampanyaya.

Adam başı 1 milyar dolar verseler ödeyemezler aldıklarının karşılığını.

Bedavaya krizden çıkış tarifi de benden olsun.

madalya falan da istemem hani.
    evet ve bunu sistemin medyasını kullanarak yapıyorlar merak ediyorum acaba sistem bunlardan ücret alıyor mu?
    altının yüzde 10 u falan..
    tabii ki almıyor zaten gelen altınların hepsi sistemin oluyor..

hee hee götür altınını ÇAlınır vs.. bak sonra su içersin bi bardak

###############################################

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    20 Aralık Perşembe 14:32 YABANCILAR 14 ARALIK HAFTASINDA 63 MİLYON DOLAR DİBS, 70 MİLYON DOLAR HİSSE SATTI

Merkez Bankasının yayınladığı haftalık para ve banka istatistiklerine göre,14 Aralık tarihinde biten haftada;

-Yabancılar 70.3 milyon dolar hisse senedi,63.2 milyon dolar Hazine tahvili satışı yaptılar.

-Bankaların verdikleri TL cinsinden krediler haftalık olarak -%0.08 azaldı.Önceki 5 haftanın ortalama haftalık değişimi ise -%0.28 düşüş oldu.Yılbaşından beri nominal kredi hacmindeki artış ise %1.64'e indi.Aynı dönemde enflasyon %20.79,kredilere uygulanan ortalama faiz bu rakamın çok daha üzerinde olduğu için kredi hacminde reel olarak sert bir düşüş görüyoruz.

-Geçen hafta yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesabı 319 milyon dolar arttı.
    Boşuna anlatmıyorum diyorum ki vatandaş konutunu yüzde 50 ucuza VERMEYE razı ve koşa koşa satıyorlar..herkes dolar a ve dövize gidiyor...

$################################################# ###3
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim aklımı karıştıran bir konu var,ortalık kan ağlıyor kimsede para yok,eh bizim gibi muhalifler zaten dolarda altında,her hafta bu kadar dövizi kim alıyor.Kim bu yurtiçi yerleşikler.Hayır faizden millet dönüyor dolara desek TL hesaplarda o kadar düşüş olmuyor onda da hatta az bişi artış var.Bu dolar alımları nerden yapılıyor.
    ggelen paralar ucuza satılan konutlardan hepsini suriyeliler ve yabancılar alıyor..çünkü adamlar banka sistemi kullanmıyor parası pulu hepsinin o 20 kişi Kaldıkları evlerde.

################################################## ######

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yurtdışında (Almanya) hesap açmak istiyenlere faydalı olabilir !

Komşum, kızı ile birlikte, kızının master'ı için ceplerinde okul ve 1 yıllık geçim parası ile Almanya'ya gittiler.
    Okula gidip parayı yatırmak istediler.
    Okul kabul etmedi , 'bir banka hesabından gelmesi lazım' dedi..
    Bankaya hesap açmaya gittiler, banka 'sen kimsin, ne yapmaya geldin, git göçmen dairesinden onay yazısı getir' vs dedi ..(15 gün sürermiş)
    Okul açılacak , zaman yok...

Göçmen dairesi yatırılacak paranın , aylık asgari geçim için geçerli olan tutarı tespit edip (yaklaşık ,yatırılacak paranın 12 de 1 i)'nin, her ay serbest kalacak şekilde bankaya bir yazı veriyormuş, ana para bloke ediliyormuş.
    Burda amaç, öğrencinin tüm paraya ulaşmamasını ve eğitimini aksatmamasını sağlamak !!!!!
    Eşe dosta danıştıktan sonra Almanya'da mukim bir Türk'e yönlendirdiler,Türk, parayı elden alıp , kendi hesabından kızın okul ücreti gönderdi..

Okulda kalacağı yer için , kampusta yer yok , Meksikalı bir kız (açıktan) kendi odasını 6 aylığına kıza verdi.
    Ancak , anahtarın aslının (kart) kendinde kalmasını , bir yedek kartın yaptırılmasını istedi.
    Çilingire gidildi , çilingir , 'kira kontratı , belediyeden yazı vs vs ' istedi ...
    Meksikalı kıza durum izah edildi ..
    Meksikalı kız dediki 'dert ettiğiniz şeye bakın, Türk çilingirler sorgusuz sualsiz yapıyor' !!
    o kadar zahmet etmeseydiniz çözümü vardı..
    Forex hesabı üzerinden Bankaya döndürmek kanunsal bir hak uluslararası.

################################################## ####3

dolar tahminim halen geçerlidir..2019 ekim..gibi buna 2-3 ay Grafiksel hata ekleyin çünkü grafikler aylıktır..
    10,56 try ile 11,25 try görülmeli zirve olarak..ANCAKKK unutmayın ki 5,25 try dolar tahmini yaparken de söyledim..üzeri BOŞŞŞ diye..
    üzeri 14 try ye kadar boşş
    ki KALDI ki bugün doların REEL değeri 21try.

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Bakalım..5.10-15..gelecek mi..bist ne yapacak...
    Işık ökte 5,05 diyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu başlıkta reis güzellemesi yaparak bir kişiyi bile kazanma olanağını ben görmüyorum.

Onu seven seviyor.

Gerisi...

Zaten, kendi siyasi gelecekleri için o kadar keskin bir şekilde böldüler ki toplumu, bir kesimden diğerine en ufak bir sempati beklemek hayal.

Ettiği yemine karşın, her konuşmasında toplumun bir kesimini ötekileştiren, düşmanlaştıran bir yöneticiyle olacağı da bu kadar.

Sosyal krizler, birlik ve beraberlik ruhuyla aşılabilir.

Ekonomik krizler ise, aslında o krizlerin oluşumunda hiç payı, günahı olmayan, pastadan pay almayan insanların çekeceği eziyetle.

20 senedir pastadan en büyük pay alanlar, tehlikeyi sezip zaten çoktan transfer etmiştir bu güne kadar kazandıklarını.

Kala kala sen ben bizim oğlan kalacağız sonunda.

Hep olduğu gibi.
    Her şerde bir hayır da vardır.
    Öyle ya da böyle,artık herkesin bir aile şirketinin çalışanı olduğunu kabullenmesi elbette bir süreç alacaktır
    En günahsızı ilk taşı atsın dense,kim bu günahsız diye arayıp bulması hiç de kolay değil
    Pastadan aldığı payı alıp kaçanlar,belki de daha büyük bir tehlike görüp pastayla beraber geri dönmüş olabilirler.
    “Kimi gittikçe kalır, kimi kaldıkça gider…” Özdemir Asaf

Sayfa 374/1000 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •