21.12.2018 Cuma AtıcıMetrE
lutfu001: 94.300
Koray: 93.500
batık :92.555
21.12.2018 Cuma AtıcıMetrE
lutfu001: 94.300
Koray: 93.500
batık :92.555
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Tüm tebrik mesajları için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...![]()
Yarınki kapanış tahminim 93.200
Cuma günü için beklentim; 92.675![]()
Benim ilk alışım 2008 hiç bir şey bilmediğim bagfaş ile başladı şansya iyide para kazanmıştım ....
daha sonra bu parayı yemek için epey bir zaman ara verdimşaka şaka
bir kaç sene sonra bjk al diye bir dostum söylemişti ve aldım 3.65 hiç unutmam şansya kısa bir sürede
12.10 gibi gibi rakama ulaşmıştı dostum daha gidecek lakin sat dedi sattım ..bjk 14 leri görmüştü sanırsam
gittim mütevazi 0 km araç almıştım.... kazandığım para çok çabasız ve kolay gelmişti bana işleri güçleri bıraktım
buna yoğunlaşmıştım ..gelen her parayı hisse al sat- al sat yapa yapa kısa sürede o aldığım araba da gitti sonunda.....
tekrar ara verdim hayattaki kısmetim dönmüştü tekrar bulaştım...
lakin bu sefer seçici sabırlı 2-3 çizgi -kelime öğrenmiş bir şekilde geri döndüm bendeki azmi bir görseniz; bazen sabah olmuş
haberim olmuyor duyalan yok ihlas ve averelerine bulaştım hayatımda kazanmadığım paraları kazandım aşkım
ihlgm
forumda takip vardı lakin yazmak yoktu sonra bu hissenet in serverleri gidince MR&MRS olarak yer aldım
bir gün ihlglm topiğine bir efendi düzgün lügat lı bir yakışıklı geldi baş harfi komutan
baktım tanınıyor seviliyortopiğe uğradı bir akşam bu .........güven olmaz diye bir telkin de bulunmuştu
bende onun sözüne mütakip ayrıldım hisse bir kaç gün içinde göçtü
devamı birazdan![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri