Sayfa 120/350 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Üstad bu fiyattaki bir hisse de bedelli ne baskısı oluşturacak zaten 1 tl altında:)

Benim size bir sorum olacak. Yakın izleme pazarındaki hisselerin işlem hacmine baktım da bimeks dışında milyon işlemi olan yok hep 5 10 bin en fazla 100 bin işlem var.

Burada belki birçok kişide 50 100 bin lor var. Bu insanlar nasıl satabilecek hisselerini? Bu konuda tecrübeniz çok olduğu için size sormak istedim. Bir fikriniz yada bilginiz var mı bu durumla ilgili?

Bol kazançlar dilerim.
    Yav ne dersen yanlış anlaşılıyor,iyi olur diyorum..hisse battı batacak diyorlar, baskı olabilir diyorum,daha ne olsun diyorlar...[emoji30]Sözüm sana değil ,yanlış anlama,genel için...Gelelim 2.soruna, bu hissede sığlık yaşanacağını hiç sanmıyorum.dediğin gibi genelde yip pazarı sığdır.Ancak iyi veya kötü bir haberle işlem adedi fazlalaşır.Yani almak veya satmak isteyene fırsat verir kanaatindeyim,ama istediğin fiyattan mı o meçhul...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Bu satış olayının haberleri ile millete yukarıdan mal satıp sonra milleti daha yeni bedelliye gotureceksin, sonra kuruşlarda milleti oyalayacaksin, sonra milletin bekledigi satış haberi ile hissede hafif oynama yapıp tekrar taban taban yapıp 70 kuruşlara geleceksin, 0.68 ayrılma hakkı yılan meselesi olacak gerçekte 1.14 miş ama mahkemeye verecekmissin, yok tabela sirketi imiş yeni uyanmış birileri tahta kapanacak sonra gözaltı olacaksın, hepsi sanki birisinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor gibi, buradan daha dipleri de gorecekse ya da batacaksa ya da bir ihtimal bir yerden çıkış yapacaksa kazanan yine kasa, kaybeden k.y.ci, şimdi o kasadaki para ne olacak satış öncesi giren kişi satılan şeye ya da gelen tüm paraya ortak değil mi, değilse ne olacak 1.14 ayrılma hakkı şimdi hikaye mi olacak, millet tabelaya boş yere mi ortak oldu, acaib bir oyun dönüyor, adamlar resmen k.y.cinin parasına çökmek istiyor, tahta kapalı iken bile. Sanki güllük gulistanlik gibi birde bedelli deniyor, daha yeni yaptin bedelliyi, elinde şirket yok neyin bedellisi bu, yoksa 1.14 ayrılma hakkı prosedürü için birileri zararla ayrılsın diye mi de bunlar oluyor diye bile komplo kurar olduk, geç kalmayın lütfen akim, cimer ve spk ya her yapılanı yazın... Geç kalmayın akime yazilan yazı direkt bakana ve ust merciye ulaşıyor... Aglamayan bebeğe emzik veremezler... Ne kadar çok ses ne kadar yapılanın ifsasi çok olursa ses gelir... Şirket ve spk bir açıklama yapmalıdır ve hesap vermelidir olanlar hakkında... Burada k.y.ci soyulacak kimse bir şey yapmayacak ise bu işin adı yatırım değil resmen kumar ve haraca bağlamaktır...ytd. lütfen herkes olanları yazsin başta akime, cimere, spkya, ahaber ve blomberg ekonomi kanalına da ekstra yazılabilir...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by romantik adam Yazıyı Oku
    Bu satış olayının haberleri ile millete yukarıdan mal satıp sonra milleti daha yeni bedelliye gotureceksin, sonra kuruşlarda milleti oyalayacaksin, sonra milletin bekledigi satış haberi ile hissede hafif oynama yapıp tekrar taban taban yapıp 70 kuruşlara geleceksin, 0.68 ayrılma hakkı yılan meselesi olacak gerçekte 1.14 miş ama mahkemeye verecekmissin, yok tabela sirketi imiş yeni uyanmış birileri tahta kapanacak sonra gözaltı olacaksın, hepsi sanki birisinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor gibi, buradan daha dipleri de gorecekse ya da batacaksa ya da bir ihtimal bir yerden çıkış yapacaksa kazanan yine kasa, kaybeden k.y.ci, şimdi o kasadaki para ne olacak satış öncesi giren kişi satılan şeye ya da gelen tüm paraya ortak değil mi, değilse ne olacak 1.14 ayrılma hakkı şimdi hikaye mi olacak, millet tabelaya boş yere mi ortak oldu, acaib bir oyun dönüyor, adamlar resmen k.y.cinin parasına çökmek istiyor, tahta kapalı iken bile. Sanki güllük gulistanlik gibi birde bedelli deniyor, daha yeni yaptin bedelliyi, elinde şirket yok neyin bedellisi bu, yoksa 1.14 ayrılma hakkı prosedürü için birileri zararla ayrılsın diye mi de bunlar oluyor diye bile komplo kurar olduk, geç kalmayın lütfen akim, cimer ve spk ya her yapılanı yazın... Geç kalmayın akime yazilan yazı direkt bakana ve ust merciye ulaşıyor... Aglamayan bebeğe emzik veremezler... Ne kadar çok ses ne kadar yapılanın ifsasi çok olursa ses gelir... Şirket ve spk bir açıklama yapmalıdır ve hesap vermelidir olanlar hakkında... Burada k.y.ci soyulacak kimse bir şey yapmayacak ise bu işin adı yatırım değil resmen kumar ve haraca bağlamaktır...ytd. lütfen herkes olanları yazsin başta akime, cimere, spkya, ahaber ve blomberg ekonomi kanalına da ekstra yazılabilir...ytd.
    Aynen katiliyorum

Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.

4. Çok olumsuz düşünülüyor. ..tek sıkıntı. ..arz oranı. .belki de toplayıp. ..1.14 diyecek....ama önce yalayarak oraları üstüne kadar toplayacak...sonra ayrılma hakkı 1.14 diyecek...malını toplamak için gözaltı. .süper is...ytd..pazartesi salı kokusu çıkar. .sabah taban...akşam tavan olarak günü bitirebilir.

5. Bence bütün sorun 1.14 meselesinden kaynaklanıyor. .. spk 1.14 te baskı yapınca. . Olan oldu.kapalı kapılar ardında neler konusulmustur..Bunlara ulaşıma. .biz kirintilarla beslenen civcivleriz..ytd..

6. Dip seviyesi olan 0.57 nin altını muhtemelen gösterecekler. Düşünsenize ky ye yip den daha kötü ne yaşatılmak istenebilirki. Korkup kaçan ky nin malı dip fiyatlardan itina ile toplanır. Sonrası gelecek haberlere bağlı. Birde bilen lütfen söylesin 1 tl nin altından bedelli yapılıyormu hemde yip de.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Benim bildiğim kadarıyla 1 tl altında da bedelli yapılabiliyor. Sermaye azaltımı artırımı şeklinde. Her ise bir kılıf var. Ama siz gene araştırın yanıltıcı bilgi vermeyim. Ytd.

8. Tahtacının Yakın İzleme Pazar ına düşen hissede yatırımcıları ekarte ederek hisseleri toplaması çok daha kolaydır.

Piyasa hisseden uzak durur, yeni alışlar pek olmaz, aşağı basınca fazla hisse kaptırma endişesi olmaz. Sadece hissede olanlarla kademelere yazılan hisse miktarına göre kademe yükseltip düşürerek istediği gibi oynanar bezdirip sşrkeleyene kadar.

Yakın izlene pazarı yatırımcıları bezdirmek ellerindekileri sirkeleyip almak için tahtacıkarım işini çok kolaylaştıran bir olgudur.

Sayfa 120/350 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •