Adamın adamlığı tartışılamaz yazdıklarından anlaşılır zaten .
Tayyip Erdoğan dan habersiz kuş uçmaz diyerek ülkedeki her şeyi ona yıkıyorsun bu küfürdür.
Benim soyumu Yunan lara itham edip küfür ediyorsun.
Bunlar senin küfrün, adamlığın da belli oluyor zaten . Zira ettiğin laftan bile haberin yok .
Fikir nefes konusunda seninle uğraşarak orantısız güç kullanmak da istemem . Sen daha kelimelerin nereye gittiğini anlayamayacak bir insansın. şimdi bu mesajdan da demagoji yaparak kaçacaksın. Neyse git Allah'ından bul .
10000$
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altının her yukarı hareketinde kuyumcu ciroları düşer. Hatta inşaatçılardan daha beter düşer. Belirli bir noktadan sonra yaprak dökümü inşaattan da hızlı olabilir. O nedenle altın/döviz fiyatının düşük kalması , kredi kartına taksit imkanları bu tarz sektörleri ayakta tutan unsurlardır. Böyle olunca da bu durum sektörün temsilcilerinin söylemlerine yansır.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Onu bilmiyorum da ben ilk defa ciddi ciddi bankalardaki hesaplardan tırsmaya başladım,bu gelen başka bişi.Durum çok tatsızlaşacak.Bankaların durumu zaten ayva da , bu felaket örtbas edilebiliyor nasılsa diye düşünüyordum,şaka maka felaket örtbas edilemezse sakata gelirmiyiz diye düşünmeye başladım ilk defa.Acaba hafiften hafiften başka bir yol mu şeetsek kendimize acaba bilemiyorum ki.
Yer İmleri