Sayfa 415/1000 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Nasıl düşecek kaynaklar zorlaniyor nefes aldiriliyor, krizi hafifletme sadece, usd güçlü olsa bir de ne halt yiyeceğiz belli değil. Bütçede nasıl bir disiplin bu? Ya da demek ki paraları varmış önceden gostermiyorlarmiş vatandaşa. Aslında olay basit adamlar parası olandan alıp olmayana kaydırıyorlar. Nette ilave bir üretim artışı gelir artışı yok.
    Sevgili forumdasim onunuzde secim varsa ne butce disiplini kalir ne de butce varsa yoksa secim ekonomisi uygulanir ama bazilari bunu bilmez yada bilmezlikten gelir gorev icabi herseyin yoluna girdigini sanir huloggg lar havada ucusur secim sonu yuttugun zokaninda acisi cikar

2. On iş bitti diyorum..öyle benjaminin 6-7 unutun onu..manıplasyon.oyun...ekonomik saldırıyla sahte yukselişdi..yazık kaç aydır ınsanlar zararda beklıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    On iş bitti diyorum..öyle benjaminin 6-7 unutun onu..manıplasyon.oyun...ekonomik saldırıyla sahte yukselişdi..yazık kaç aydır ınsanlar zararda beklıyor...
    Evet cok yazik reis iniz satin dolarinizi yanarsiniz dediginde de 3.50 idi o gun satanlar yuzde elli para kaybetti degilmi yazik degilmi cok yazik

Atila yeşilada seçime kadar dolar 7 olur demiş.Ben de seçimden sonra gelecek yıl içinde 10 üstü rakamlar olur mu acaba diyorum.Bu kadar sıkıntılı 2019 da enflasyona göre bakarsak bazı da 7 kabul edersek 2019 sonu 2020 ilk aylarında 10 üstü makul gibi.

5. Sn.Cumhurbaşkanı...Geçtiğimiz 16 yılda sadece ekonomiyi büyütmekle kalmadık, temelini sağlamlaştırdık. Ağustos ayındaki saldırıyı çelik gibi iradeyle karşılamamış olsaydık farklı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirdik. Yaşadığımız onca badire, operasyona rağmen dimdik ayaktayız. Son dönemdeki dalgalanmaların hiçbiri aşamayacağımız şeyler değil. Ağustos ayı sonuna kıyasla döviz kurumuz yüzde 18 değerlendi. Risk primlerimiz de 200 puan iyileşme sağlandı. İş gücüne katılım yüzde 53,4 ile tarihimizin en yüksek oranına ulaştı.

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Cumhurbaşkanı...Geçtiğimiz 16 yılda sadece ekonomiyi büyütmekle kalmadık, temelini sağlamlaştırdık. Ağustos ayındaki saldırıyı çelik gibi iradeyle karşılamamış olsaydık farklı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirdik. Yaşadığımız onca badire, operasyona rağmen dimdik ayaktayız. Son dönemdeki dalgalanmaların hiçbiri aşamayacağımız şeyler değil. Ağustos ayı sonuna kıyasla döviz kurumuz yüzde 18 değerlendi. Risk primlerimiz de 200 puan iyileşme sağlandı. İş gücüne katılım yüzde 53,4 ile tarihimizin en yüksek oranına ulaştı.
    Hocam, keşke yazmasanız. Engelliyorum; ama başkaları alıntılayıp yanıt verince, engellere sığmayıp taşıyorsunuz.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    son 3 ay içerisinde doğalgaz dolar bazlı %25 artarken dolar sadece %12 değer kaybetti doğalgazda %10 indirim ilginç oldu
    Brent petrol 60 dolardan 86 dolara çıkarken elektirik ve doğalgaza %10+%10+%10=%30 zam. brent petrol 86 dolardan 49 dolara düştü indiirm %10....

8. Sn.Cumhurbaşkanı...BES DESTEĞİ

BES'te katılımcı sayısı 7 milyona, fon tutarı 87 milyar lirayı buldu. Sistemi cazip hale getirmek için çalışmalar sürüyor. Devlet katkı payı için 4,1 milyar lira daha ayırdık. Devleti yaşatmak için insanı yaşatmamız gerekiyor. Akaryakıtta vazgeçtiğimiz ÖTV tutarı 8 milyar liranın üzerindedir. Pek çok sektörde ÖTV ve KDV indirimleri yaptık. Vergi politikalarını bütüncül ve adil anlayışla gözden geçireceğiz. 2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacak her işçinin asgari ücret üzerinden tüm sigorta ve vergi giderlerini devlet üstlenecek.

Sayfa 415/1000 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •