Sayfa 421/1000 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

şimdi eşitledi
    bir halt olacağı yok.

2. Bugün asgari ücret netleştikten sonra 10 tane fırın pastane dolaştım işim gereği. Tüm müşterilerim aynı şeyi dedi; 30 kişi çalıştırıyoruz gelecek ay 15 bin tl fazla para lazım kasaya ama ekmeğe ve ürünlere zam yaptırmıyor devlet. Bizde suriyeli çalıştıracağız dediler.
    Hepside aynı şeyi dedi. Kimse bu asgari ücret zammını şu an ki özel sektör bu durumdayken veremez cebinden.
    Ya herkes kaçak eleman çalıştıracak ya suriyeli.
    Veya 3. Seçenek yine bir ağustos ayı döviz durumunu yaşayacağız. Arada ücret zamlarını da herkez fiyatlara ekleyecek

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Birde işçi gözünden anlatıyim. Bugün bulunduğum sanayi sitesinde 3-4 işçi ile muhatap oldum. Adamlar makine ustası ve zor bulunan cinsten adamlar. Abi 2300 maaş alıyorum 20 yıllık ustayım. Şimdi bimde çalışan 18 yaşında ki çocuk 2100 ben 2300 alacağıam giderim evin yanında ki markette işe girerim. 15 saat yerind 8 saat çalışır çıkarım diyolar

4. İktidarın aldığı önlemler bedel ödemeden krizden çıkılabileceğini düşündüğünü gösteriyor,

Con Ahmet'in devr-i daim makinesi ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçek...

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Birde işçi gözünden anlatıyim. Bugün bulunduğum sanayi sitesinde 3-4 işçi ile muhatap oldum. Adamlar makine ustası ve zor bulunan cinsten adamlar. Abi 2300 maaş alıyorum 20 yıllık ustayım. Şimdi bimde çalışan 18 yaşında ki çocuk 2100 ben 2300 alacağıam giderim evin yanında ki markette işe girerim. 15 saat yerind 8 saat çalışır çıkarım diyolar

20 yıllık çalışanı (muhtemelen 40 yaş üstü) indirim marketleri ne yazık ki işe almayabilir. Evet orada 2300TL alıyor ama 20 yıldır da çalışma şansı bulmuş. İndirim marketlerde sabit olarak çalışabileceği süre tahminime göre maksimum 1.5 yıl. İşin bir de bu boyutu var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    ahsen tv muhabiri var.

sakallı.

girdiği ortamda muhakkak bır kavga çıkıyor.

bugünde nimet ablanın önünde piyango alanlara bildiri dağıtılıyor

piyango haram cart curt

tabii bu da orda

kadınlar çileden çıkmış

tutmasalar muhabire dalacaklar.

bunun hiç umurunda değil.

gülüyor.

amaç ortalığı karıştırmak. gaztecilik falan hikaye.

acaba diyorum

burayada mı takılıyor o sakallı.

aynı zıhnıyet.
    ben haram maram bilmem, ama matematik bilirim.
    piyango biletindeki rakamların sayısı: 7
    yani büyük ikramiyenin çıkma şansı: 10^-7
    tam bilet ücreti: 70 tl
    büyük ikramiyeyi garantilemek için harcanması gereken para: 70 * 10^7=700 000 000 tl (yediyüz milyon tl)
    büyük ikramiye: 70 000 000 tl (yetmiş milyon tl)
    yani, verilen paranın büyük ikramiye olarak 70 milyon / 700 milyon = 1 /10 (onda biri) geri alınabiliyor.
    sonuç olarak, zengin olmak için piyango bileti almak değil piyango bileti satmak gerekiyor.
    benden beş kuruş çıkmaz...
    Son düzenleme : mdemir; 25-12-2018 saat: 19:39.
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yiyen salak milyonlarca var, bu memnekette!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 421/1000 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •