Sayfa 166/994 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Evet arkadaşlar bugün FOX Haber'de de çıktı Ayrıca internette birçok haber sitesinde de mevcut Sakarya'da askeri fabrikanın özelleştirmesine dair eylemler yapılmakta CHP MHP ve iyi Parti tam destek vermekte şeklinde haberler mevcut özelleştirmeye karşı bir tavır sergileniyor izleyelim bakalım.ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sularınprensi Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar bugün FOX Haber'de de çıktı Ayrıca internette birçok haber sitesinde de mevcut Sakarya'da askeri fabrikanın özelleştirmesine dair eylemler yapılmakta CHP MHP ve iyi Parti tam destek vermekte şeklinde haberler mevcut özelleştirmeye karşı bir tavır sergileniyor izleyelim bakalım.ytd

Ben özelliştermeden vaz geçileceğini sanmıyorum. Haberin gündemde kalacağını da düşünmüyorum. Belki de özelleştirme kararı Altay ilahesi yapılırken bile verilmiştir. Hemen öyle 2 günde alınan bir karar olduğunu sanmıyorum. Bilmiyoruz tabii, tahmin sadece benimki. YTD

Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben özelliştermeden vaz geçileceğini sanmıyorum. Haberin gündemde kalacağını da düşünmüyorum. Belki de özelleştirme kararı Altay ilahesi yapılırken bile verilmiştir. Hemen öyle 2 günde alınan bir karar olduğunu sanmıyorum. Bilmiyoruz tabii, tahmin sadece benimki. YTD
    Ben de vazgeçileceğini zannetmiyorum ama zaten üzerinde büyük bir gölge olan Altay tankı ihalesine birnevi fesat karıştığı bu özelleştirmeyle kanıtlanmış oldu ve hükümetin değiştiği bir durumda ihalenin iptali için yargı yolunda önemli bir değişken olarak tarihe geçti bu karar.

4. sakaryada yaşıyan ve yıllardır elinde otokar hissesi olan biri olarak nacizane düşüncelerimi paylaşmak istiyorum bmc karasuda yer aldı ve burda fabrika kurup altay tankını üretmek için çalışmalar başlattı otokarda altay tankını geliştiren ekipten de bayağı bir personel aldı. yaklaşık beş altı ay kadar önce karasuda ki şantiye aniden durdu yerel medyada da çıktı haberler peşinden tank paletteki arkadaşlar tankpaletin bmc ye peşkeş çekilmek istendiğini söylediler bugün gelinen noktada dedikleri çıktı 1500 dönümlük bir arazi şehirin en güzel yerlerinden biri üstelik stratejik bir fabrika fırtıne obüslerini yapıyor gönül isterdiki projeyi tankpalete versinler ve devletimiz yapsın.
    şehirde çok büyük tepki var herkes yaklaşan seçim öncesi tepkili ne olur ne gider bilmiyorum ama muhalefetinde bu işin üzerinde duracağı halkında fabrikalarına sahip çıkmak için duyarlı davranacağı kesin bu olanların otokara nasıl yansıyacağını bilmiyorum zaten işin elinden alınmasıyla 147 den buralara gelmesi altay ın bir daha otokara verilme ihtimalinin olmadığını gösterdiğini düşünüyorum.

Elimde 70lerden 80lerden aldığım kağıtlarımı 147 olduğunda 200 olur diye satmadığım günlerin pişmanlığını ve şehrimin güzide bir fabrikasının birilerine rant kapısı olmasının üzüntüsünü bir arada yaşıyorum.

5. Tankı duymaktan nefret eder oldum.

6. OTKAR - Otokar

https://www.facebook.com/747599369/p...6156276749370/
    O tankın namlusu varya [emoji1589]otkar cı dostlar anlar gerisini yazmaya gerek yok[emoji1303]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

7. Tüm ortaklara günaydın, bol kazançlar.

8. Hayırlı akşamlar arkadaşlar. cumhurbaşkanlığının Twitter hesabında Ali Koç ve cumhurbaşkanı bir arada görüşme yaptıkları yazıyor. Ayrıca Savunma Bakanı Hulusi Akar ile de görüşme yaptığı resimlerde sunulmuş. Ben kendi kendime yorum yaptım acaba futbol takımları ile ilgili mi diye ancak savunma bakanı Hulusi Akar ile görüşmesi beni şüpheye soktu Hayırlı olur inşallah diyelim.ytd

Sayfa 166/994 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •