Sayfa 140/597 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Sen başta olmak üzere burada bir kaç kişi daha var ;
    Neden işine taş mı koyuyorum yoksa?Muhatap almama diye bişey yok.Yazdıkların ortada yaptıkların ortada rakkamlar ile.Benim bulunduğum yerlerde masal anlatma.

Daha geçenlerde 2008 den bu yana 1,5 lardan 15 e giden AKSA topiğinde bir yazın vardı akıllara zarar.
    Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
    Şuradakini buraya koymak değildir
    Arada bir zülfü yare dokunduk
    Tam yerine rast geldi manzara koyduk.

Millet kayıkçı kavgası zannetmesin.

Aksa da yazdığım yazı, yuvarlak içine aldığım zamandı..

Son düzenleme : izmirli_hoca; 26-12-2018 saat: 13:56.

2. Lunarda aylardan sonra gül yüzünü gösterdi,şimdi oldu ,ayağı buraya alıştı ya artık sık sık muhattap olacağız demektir.(Topikte nöbet değişikliği yapıldıherhalde).Patrona gelince;Kişi adamlığını er meydanında gösterir.Burasıda er meydanı.önce Feyyaz bey verdiğı sözleri tutsun,geri alımını yapsın,er meydanından kaçmasında,onun adamlığına siz by değil biz ky karar verelim.Sizlerin tuzu kuru nasıl olsa,al gülüm ver gülüm,hedef saptırmak için de İ.T. oldu canım.Her neyse benim taktik tuttu ya, sebep olanlardan Allah razı olsun.gerisi boş lakırtı.Artık biraz daha bireysel takılacağım,Ben bu güne kadar yazacaklarımı yazdım alan alır,almayan almaz.ytd.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Bu spk ya sikayet ne oldu acaba? Mirasyediler sikayetini yapti...takibini
    birakti....sorun cozuldu yani.
    Ayni yd deki gibi ben yaptim....gerisi benim isim degil dedi. Ama fiyattan memnun degiller.....yalana bak yalana...simdi ne yapacagiz yani alkismi tutacagiz. Ky nin basini tutuver....sonrada seni alkislayalim.
    Capsiz diniz itibarinizda yerlerde surunuyor. I.t paranoyasida tat verdi gari.....ga karari ne gune duruyor.
    Buraya gelip gelip patron u ovmeyin.
    Bir arkadas dogru soylemis.....ciksin
    er meydanina sahip ciksin tahtasina fiyatina.......sen 100milyon kar aciklasanda bu kagidi piyasahakkiyla
    fiyatlayamaz.
    Ne malmis bu serseri mal al al bitmedi....bide gotun gotun assagi kayiyor. Bunun sorumlusu soylemleriyle aldigi kararlarla bosa kurek cekip ky nin basini tutuveren bu ...... yoksunu yonetimdir.
    Vurun abaliya diye diye yillardir herkesi kendilerinden igrendirdiler.
    Dilegim cektirdiklerinin on mislini
    bir sekilde odemeleridir...insallah.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Benim %10-15 para kazanmam,hatta onların sayesinde para kazanmam,arkadaşların çok ağrına gitmiş olacak ki,çorba parası diyerek dalga geçmeye çalışıyorlar.şimdi patronlarına:kesinlikle bizden değil İ.T den dolayı parara kazandı diye savunma yaparlar.Adamların ky nin bu kağıtta para kazanmasına kesinlikle tahammülleri yok.az veya çok.ben bunu anlıyorum.Kalkmış bana petkimden,garantiden ,halkb dan bahsediyor.kardeşim bana ne bunlardan.Bu kağıt 4,91 den 2,21 e gelene kadar burada ne yapttınız, Feyyazı pof poflamaftan başka ky ye ne katkınız oldu boş laftan başka onu söyleyin. Ytd.
    Son düzenleme : Badi; 26-12-2018 saat: 17:43.

5. Bu lunar'ın herhalde patronları eline bir kağıt tutuşturuyorlar,Badi sanal,İbrahim Tarman bütün oyunların sebebi,çorba parası,Patronlar adam gibi adam hiç suçları yok...Bu dört ana argümanı kullanın etrafınıda gizemli laflarla süsleyin o şekilde cevabınızı yazın diye.
    İbrahim Tarman sizin deyiminizle bütün oyunların müsebbibi ,ancak er meydanında,madem öyle senin patronun neden er meydanına çıkıpta bu elemanın karşısına çıkamıyor.neden saklanıyor diye sormazlarmı adama.
    Bırakın bu baygın lafları,elbirliği ile oyaladınız yılarca insanları,pazarladınız, anzer balı laflarıyla senedi verdiniz ky nin eline.
    Siz çorbayı kepçeyle her daim içerken şurada gariban bi ky bir yol bulmuş,ayriyetten sizlere teşekkürde etmiş.bir kıl kopartmış onda bile gözünüz var.Bu kadar mı para hırsı bürüdü gözünüzü.yazıklar olsun.
    Ancak yinede benim sizlere ihtiyacım var.hani referans meselesi ,zamanı gelince buyrun buraya yazın,ama zamanından önce değil.çünkü ona göre satacağım kağıtları.kendim için söylüyorum ,beni bağlar.al sat tavsiyesi falanda değildir.
    Son düzenleme : Badi; 26-12-2018 saat: 21:59.

6. Bu lunar birde diyor ki petkim de halkb da,garantide mi pazarlama yaptım,yahu güldürme beni,oralarda senin esamen okunmaz,tabiricaizse adam yerine koymazlar,yolda görseler selam vermezler.Ne pazalaması yapıcaksın.ancak sen ve kankin patronuda arkanıza alıp buralarda yapmaya çalışırsınız sahte kahramanlıklarınızı,ama o devirlerde artık geride kaldı.deşifre oldunuz.ytd.
    Son düzenleme : Badi; 27-12-2018 saat: 00:24.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Su gaplarida kapatin gari.... yeniyilda terse doner mazallah...sonra hepberaber uzuluruz.Iki yil oncesinde
    oldugu gibi bir sisman parmak olayi
    tamamdir.......gerci o gun israrla bir yatirimci emri ben verdim...yanlislikla
    diyordu. Ha bu arada...sanki kimse ekran izlemiyormus gibi....cok alttan
    alisi gelmis bir arkadasda cok uzuldugunu isterse iade edebilecegini yaziyordu. Simdi dusunuyorumda ne skeçti yaw. Hepimizde uzulmustuk....
    Yani tahta alisik bu islere .....gapi kapatin...sonra bir daha uzulmeyelim.
    Ytd.
    Saygilar.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    İmtiyazli .....yoksunlari günaydın.Hala
    piyasada gorunmediniz. Ihracat paralarimi gelmedi? Yoksa ihracati yapamadinizmi? Hani para geldiyse
    Su GA i yapinda....Bsoke ye zamaninda .....attiginiz kazigin ....ugrattiginiz kayipin bir kismini telafi edebilesiniz.
    Kazancdan biz ortaklarda yararlanmis oluruz.Ama dur sizin tiyniyetiniz paylasmak degil soguclemek di. Bu gune kadar nasilda emindiniz boyle....hep bana
    hep bana diye.
    Samimiyetsiz...durust olmayan....paylasim nedir bilmeyen..
    yatirimcisinin parasini tepe tepe kullanipta...hakkinizi alabileceginizimi saniyorsunuz diyerekte horlayip orseleyen...vs..vs
    bir itibarsizlar grubu olarak tarihe gectiniz. Capsiz mirasyediler.
    Sektorun yuz karasi....Bist in ayiblisi
    oldunuz gari.
    Ytd.
    Saygilar.

Sayfa 140/597 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •