Sayfa 736/1012 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolari Merkez Viopta sabit bir aralikta tutarsa belli bir sure sonra Disardan dolar gelir .Disardan dolar geldiginide Merkez gorurse Politika faizini cok kucuk adimlarla indirmesi en akilli politika olur .

(Tum bu yazdiklarim Stabil Politik eksende gecerli)

Faiz dustukcede Banka hisselerine alis gelir

O yuzden en azindan secime kadar olan surecte peyder pey faizle vedalasip ,hisse yatirimi yapmak daha dogru olabilir

Yatirim tavsiyesi degildir.

2. Işık Ökte'nin 2018 sonu dolar kuru tahmini 4.12 idi. Yanılmıyorsam Mayıs ayında söylemişti hem de bir kaç program üst üste üzerine basa basa.
    Ekrana çıkan bu zatların bir şey bildikleri yok...hababam sallama çay yapıyorlar...iktidarın hoşuna gidecek şeyler söylüyorlar genellikle....

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Bloomberg de ışık ökte 2019 tl değerlenecek dolar en fazla 5,5 diyor her hafta karar değiştiriyorlar bunları dinlememek lazım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    burgan usd temdit +300k 5,00
    odea usd temdit +200k 5,00
    burgan tl temdit +100k 23,75
    Burgan hangi şube acaba

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sanırım burgan şubeden şubeye oranlar çok değişiyor. İzmir şubesi yakın miktarlara %22.50 veriyor.
    Katılıyorum size oran ilginç geldi zira 22.50 çokmıyorlar 1 milyon + için

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Garanti bankasinda 3 kredi kartim var yillik aidatlari toplam 330 tl ama bana verdikleri limit 7500 tl. Kac kez talepte bulundum ama artirmadilar. Asgari ucretli bile benden daha fazla limite sahip.

Bugun son bir basvuru daha yaptim. Bu kez maas dokumumu de gonderdim. Normalde bir musterinin kredi karti limiti maasinin 4 kati kadar olabilir. Diger bankada ki kredi kartimi da 2 ay once kapattim.

50 bin tl kredi karti limitim olabilir yasal olarak ama dedim 30 40 bin arasi bir limit istiyorum. Eger vermezlerse kartlari kapatacam dedim.

Valla sinirimi bozdu bu banka. Findeksim neredeyse maksimum, duzenli oderim her daim, hatta fazladan oderim.

Var mi bir onerisi olan

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Burgan hangi şube acaba
    özelden yazdım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Garanti bankasinda 3 kredi kartim var yillik aidatlari toplam 330 tl ama bana verdikleri limit 7500 tl. Kac kez talepte bulundum ama artirmadilar. Asgari ucretli bile benden daha fazla limite sahip.

Bugun son bir basvuru daha yaptim. Bu kez maas dokumumu de gonderdim. Normalde bir musterinin kredi karti limiti maasinin 4 kati kadar olabilir. Diger bankada ki kredi kartimi da 2 ay once kapattim.

50 bin tl kredi karti limitim olabilir yasal olarak ama dedim 30 40 bin arasi bir limit istiyorum. Eger vermezlerse kartlari kapatacam dedim.

Valla sinirimi bozdu bu banka. Findeksim neredeyse maksimum, duzenli oderim her daim, hatta fazladan oderim.

Var mi bir onerisi olan

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En guzeli bankayi degistirmek.
    Benim gozumde Garanti bankasi bir banka degildir..
    Bir kurum kulturu yoktur..
    Musterisini ezer.
    Kendi cikarlarini her seyin uzerinde tutar...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Dün alınan oranlar

450K:
    *TBank :eksi müşteri yeni para / 32-45 gün -> 24,25
    *Burgan :eksi müşteri yeni para / 32 gün -> 23,50
    *Finans :eksi müşteri yeni para / 32 gün -> 23,70
    *Anadolu:temdit / 32-92 gün -> 23,80, 92 gün üstü -> 24,10

Sayfa 736/1012 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları