Aynen. İşte olmasi gereken budur bu duyarli davranışınizdan dolayi tebrik ederim sizi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÜSTAD maliyet 1.16 zarar 40 bini aşmış. moral sıfırın altında bilmiyorum kaç. şimdi sana mali müşavirlikmi yapıcaz. allahın belası bist kumarhanesinde 400 küsür hisse var. bula bula götaltı pazarındaki malyag hissesinimi buldun. kafa yapmıyorsan kendin oku. babayiğit kalmadı burada. burda artık millet kafayı yiğit. mübarekler tapuda kaydı olan çeketlerine kadar sattılar. kahveye bakkala olan çay şeker sigara borçlarına kadar ödediler bize muz kaldı. ama yemin olsun yeni fabrika açıcaz neden bize güvenmiyonuzki diye sitem etmiş sabah sabah
Gözünüz Aydın 0.40 eşleşme
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
0.40 570K alıcı
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
0.41 hadi gözünüz Aydın
Gukollç
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Tavana 26000 gönderdim Sana kurban olsun
Yer İmleri