Uufuk bey biri terbiyesizlik yapmış herhalde önceki sayfalara baktım , hocam burda desteğinize ihtiyacı olan insanlar var , pire için yorgan yakmayın lütfen..
Uufuk bey biri terbiyesizlik yapmış herhalde önceki sayfalara baktım , hocam burda desteğinize ihtiyacı olan insanlar var , pire için yorgan yakmayın lütfen..
Yok anladım üstad tabi ki , işleme giricem derken lafın gelişi söyledim , demek istediğim siz şimdi günsonu değerlerine bakarak arattırdınız herhalde o şekilde bu hisse senetleri çıktı , ben istiyorum ki her an sistemin kendisi kontrol etsin ve bu şart oluştuğu anda bana haber versin , yani 1 saatlik çubuğun oluşmasını beklemesin , eğer atıyorum 13:49 da değdiyse 12 lik EMA ya o saatte sinyal almak istiyorum , umarım derdimi anlatabilmişimdir teşekkürler..
Uufuk ağabey buraların üstadıdır![]()
benden üstad çıkmaz, sadece öğrenmeye çalışıyorum kendi adıma
explorerda taramalarınızı 5 dakikalık yapın ve otomatik olarak 5 dakikada bir yeniletin, bulduğu hisseleri göreceksiniz zaten bir saat beklemenize gerek yok 10-15-20-30 dakika ve diğer periyotlarda da olur sıkıntı yok.
c>mov(c,30,s) ise bu alım şartından 3 bar sonrada c>mov(c,30,s) üzerinde olmasının şartını nasıl ekleyebiliriz.
alım şartı c>mov(c,30,s) değilde sonraki gelecek barın bu seviyenin üzerinde olması. sanırım indikatör ötelemeye giriyor
daha doğrusu c>ref(c,-3) ise sonraki üç barında c>ref(c,-3) üzerinde olursa alım sinyali vermesini istiyorum
Yer İmleri