Sayfa 743/1012 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bankanın iyisi olmaz sonuçta kapitalizmin 1inci dereceden eli. Son dönemde o yada bu bankadan ziyade genelde memnuniyetsizliğin artmasının sebebi bence personel kalitesinin sektörde düşmesi. 2008 den beri sektörde sürekli düşen maaşlar zaten aklı başında çalışanı sektörden kaçırdı ki bu kadar boktan bi sektörde bu paralara çalışmak istememekte haklılar.
    Orta-üst düzey yönetici konumuna bi şekilde ulaşmış olanlar dolce-vita yaşamlarını devam ettirirken bütün ihaleyi alt düzey çalışanın üstüne bırakıyorlar. Şube müdürlerinin bile çoğu müşteri ziyareti vs yüzde 50 tüyme pozisyonunda çalışıyor,cuma 15:30 paydos zaten .Temsil ağırlama masraflar cukka cepte . Bütün iş yükü müşteriyle karşı karşıya olan alt düzeyde.
    Onlar da minimum para ,azalan sosyal haklar,sürekli hedeflerle boğulmuş durumda.Üstüne genç-orta jenerasyondaki sosyal medya -Fbook instagram aptallaşmasını da koyunca şu an durum iyi bile .Tepeden başlayıp aşağı doğru düzelmezler ise daha da kötüye gider bu gidişle...

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Anadolubank 23,75 yeni daha çok getiri sağlardı diye gözüküyor. Çünkü boşta kalanla birlikte getiriniz %23,45 olmuş...
    Hesaplama yapmadım açıkça..Birde fibada olduğu için para eft limiti düşüktü iki güne bölüp göndermem gerekiyordu uğraşmak istemedim.Yıl sonu geçmiş yıllarda bankalar yarışırdı mevduat kapmak için gün içinde bir kaç kere ararlardı şimdi gayet rahatlar gidiyorsan git geliyorsan gel havasındalar.

3. Naapsınlar parayı bankalar ? Kime satacaklar ? Bu faiz oranları ile...Kriz varken...Kimsenin ödeme potansiyeli kalmamışken ?

4. deniz43 ten alıntı...izniyle...

Merkez Bankasının bugün yayınladığı haftalık banka ve para istatistiklerine göre,geçen hafta:

-TL cinsinden mevduatlar -%0.77 oranında gerileyerek 8.013 milyar TL azalırken,yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesaplarında 3.122 milyar dolarlık sert bir haftalık yükseliş oldu.
    Özellikle TL mevduatlarda stoppaj vergisi avantajının kalkmasından ve kurlardaki geri gelişten sonra TL mevduatlardan ,döviz hesabına geçişlerin hızlandığını gözlüyoruz.

-Geçen hafta TL cinsinden kredi hacmi de gerilemesini sürdürerek haftalık bazda -%0.37 oranında azaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Garanti'ye bir oy da benden.

Şeytana pabucunu ters giydirirler.

Bankamatik günlük para çekme limitini düşük tutup ek ücret karşılığında arttıracak kadar yüksek şerefli bir banka.

Her millet layığıyla..
    Hepsi öyle hepsi, kamusu özeli hepsi aynı. Benim banka da kuş kadar günlük atm para çekme limiti koymuş, günlere bölüp parça parça çekiyorum, sinirimden deliriyorum çözümü yok. Sırf eziyet insana..

6. Güvenlik amaçlı onlar aslında...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    deniz43 ten alıntı...izniyle...

Merkez Bankasının bugün yayınladığı haftalık banka ve para istatistiklerine göre,geçen hafta:

-TL cinsinden mevduatlar -%0.77 oranında gerileyerek 8.013 milyar TL azalırken,yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesaplarında 3.122 milyar dolarlık sert bir haftalık yükseliş oldu.
    Özellikle TL mevduatlarda stoppaj vergisi avantajının kalkmasından ve kurlardaki geri gelişten sonra TL mevduatlardan ,döviz hesabına geçişlerin hızlandığını gözlüyoruz.

-Geçen hafta TL cinsinden kredi hacmi de gerilemesini sürdürerek haftalık bazda -%0.37 oranında azaldı.
    Bir haftalık 3 milyar dolar talebe kur oynamadı ama, iyi dayanıyor helal olsun.
    Bizim millet işini bilir, doların dibi gördüğü iyice belli oluyor, buralardan mevduatlar dolara kaymaya başladı.

8. +300 Burgan dijital 24,3 ile 91 gun.Bilanco doneminin etkisi olmadı.Dolarda prtfoy oldugu icin 24 lü oranları kaçırıp riske atmak istemedim.
    Ben iyi bir yatirimci degil im anladim.
    6,5 dan satsam dolarları,stopaj yüzde 5 ken % 29 dan baglasaydim TL yi sonra 5,3 den tekrar dolara donseydim 1 yillik maas cepteydi,fazlasını bilmiyorum[emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 743/1012 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •