Sayfa 447/1000 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Pek talep olmaz sanırım % 4 e...Bankalar daha çok veriyor...

Bende EREGL-TUPRS var taa eskilerden beri...Hain olmamak için
    iyi cesaret,birdaha gözden geçirilmesi gereken bir mesele

2. Arkadaşlar borsa genelde topiğin de yazıyorum . sizleri de çalı arkasından takip ediyorum oraya da aynısını yazdım sizlerle de paylaşmak istedim .. herkese bol kazançlar ..

Vatandaşın elinde ortalama 6.30 dan maliyetli yaklaşık 7 milyar $ var .. bu fiyatı görmeden asla bozdurmazlar ... tecrübeyle sabittir .. 2002 - 2003 lü yıllarda 1.70 liraya yakın fiyattan dolar alanları cezalandırdılar ve yıllarca doları sabit tuttular 1.20 - 1.40 bandında gitti geldi .. hatırlayın 1 $ - 1 TL olur mu diyorlardı .. işte bunlar ülkeyi ithalat bağımlısı yaptı .. sonra 2008 krizi borsa 20.000 i gördü ve $ yine 1.70 liranın üzerine attı borsayı ateşleyen de yerli yatırımcıların 1.70 - 1.80 arası maliyetle aldıkları dövizleri bozup bir kısmının borsaya girmesi oldu .. tabi ki yabancı yatırımcı içinde daha cazip oldu fiyatlar çok ucuzladı ... ve hooop 70.000 lere yolculuk .. Bu arada yaklaşık 5 ay önce yabancıya yatırım için aldığım evimi zar zor sattım . şu an bu kurlarla asla satamazdım .. aynı yerde yatırımı olan ve evini hala satamayan bir arkadaşım var şu an minumum 70 bin $ zararda .. Arkadaşlar yazı biraz uzun oldu ama ben kendi yaşadıklarımı anlattım . şu an piyasaların durmasının nedeni bile yazının başında söylediklerimdir . Bunları kimseyle tartışmak için anlatmadım ama lütfen $ düşsün diyenler bir kez daha düşünsün hangisi doğru ... herkese saygılar ...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

bddk nın açıklamalarını iyi analiz edin çok tehlikeli şeyleri kıvırarakda olsa söylüyor.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bddk nın açıklamalarını iyi analiz edin çok tehlikeli şeyleri kıvırarakda olsa söylüyor.
    27 Aralık Perşembe 17:02 BDDK: YILDA ASGARİ İKİ KEZ MAKRO STRES TESTİ İLE BANKALARIN DURUMU İZLENMEKTEDİR

27 Aralık Perşembe 17:00 BDDK: MEVCUT SERMAYE YAPILARI AKTİF KALİTESİ KAYNAKLI RİSKLERİ YÖNETEBİLECEK SEVİYEDE

27 Aralık Perşembe 16:58 BDDK: ÇALIŞMALAR SONUCUNDA SERMAYE YETERLİLİK RASYOSUNUN %15,5'E GELEBİLECEĞİ ÖNGÖRÜLDÜ

27 Aralık Perşembe 16:56 BDDK: KREDİLERİN TAKİBE DÖNÜŞÜM ORANININ %6'YA YÜKSELEBİLECEĞİ TAHMİN EDİLMEKTEDİR

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Konuyu ucundan accuk acarmisiniz başgan

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Konuyu ucundan accuk acarmisiniz başgan
    batık kredi rakamları agustosdan bu yana 3.8 olmuş 2 katına çıkmış 2019 yılında ise bu rakamıda 2 ye katlaması bekleniyormuş. yeterlilik rasyoları 15 lere gelecekmiş gibi
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    batık kredi rakamları agustosdan bu yana 3.8 olmuş 2 katına çıkmış 2019 yılında ise bu rakamıda 2 ye katlaması bekleniyormuş. yeterlilik rasyoları 15 lere gelecekmiş gibi
    işin aslı ayhan daha batık krediler daha gün yüzüne vurmadı eylülde dönem sonlarını ödeyemeyen binlerce firma var bir kredi nin batık sıfatı kazanması için 90 gün ödenmemiş olması lazım dolayısıyla aralık dönem sonu faiz ödemelerine hesaba konulursa asıl 2018 batık kredi rakamları 2019 mart ayı gibi gercek ve net rakamlar cıkar kısacası daha birşeyler gün yüzüne vurmadı

8. Zammın alasını dilenciler yapmış....
    Sokaklarda dilenenler geçen sene 1 lira isterdi...."açım bi lira verir misin abü" diye seslenirlerdi...
    Bugün gençten biri bana yaklaşıp "Abi bi çorba parası 2 lira verir misin " dedi....
    İşte dedim gerçek enflasyon,....sokağın enflasonu dedikleri bu olsa gerek !!!!

Öyle zamcık falan değil.... sağlam yapmışlar.....

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Enflasyonu bugün iliklerime kadar hissettim.

Geçen sene 15 TL ye aldığım ajanda 25 TL

Gitmişken fotokopi kağıdı da alıyım dedim

8 TL idi , 16,5 TL (düşmüş fiyatı)
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 447/1000 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •