Arkadaşlar borsa genelde topiğin de yazıyorum . sizleri de çalı arkasından takip ediyorum
oraya da aynısını yazdım sizlerle de paylaşmak istedim .. herkese bol kazançlar ..
Vatandaşın elinde ortalama 6.30 dan maliyetli yaklaşık 7 milyar $ var .. bu fiyatı görmeden asla bozdurmazlar ... tecrübeyle sabittir .. 2002 - 2003 lü yıllarda 1.70 liraya yakın fiyattan dolar alanları cezalandırdılar ve yıllarca doları sabit tuttular 1.20 - 1.40 bandında gitti geldi .. hatırlayın 1 $ - 1 TL olur mu diyorlardı .. işte bunlar ülkeyi ithalat bağımlısı yaptı .. sonra 2008 krizi borsa 20.000 i gördü ve $ yine 1.70 liranın üzerine attı borsayı ateşleyen de yerli yatırımcıların 1.70 - 1.80 arası maliyetle aldıkları dövizleri bozup bir kısmının borsaya girmesi oldu .. tabi ki yabancı yatırımcı içinde daha cazip oldu fiyatlar çok ucuzladı ... ve hooop 70.000 lere yolculuk .. Bu arada yaklaşık 5 ay önce yabancıya yatırım için aldığım evimi zar zor sattım . şu an bu kurlarla asla satamazdım .. aynı yerde yatırımı olan ve evini hala satamayan bir arkadaşım var şu an minumum 70 bin $ zararda .. Arkadaşlar yazı biraz uzun oldu ama ben kendi yaşadıklarımı anlattım . şu an piyasaların durmasının nedeni bile yazının başında söylediklerimdir . Bunları kimseyle tartışmak için anlatmadım ama lütfen $ düşsün diyenler bir kez daha düşünsün hangisi doğru ... herkese saygılar ...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
Adam olmayana , Düşman bile olmam ....
Yer İmleri