Originally Posted by
enismutlu
İyi akşamlar dilerim öncelikle başlık.sahibine çıktığı yolda.başarılar diler umduğu sonucun fazlasını elde etmesini dilerim keza hepimiz ayni yolun yolcusuyuz. Erhan hocama da tebrikler gerçekten kendine has stili ve tarzı ile ufuk açıyor, farklı bir bakış açısı katıyor herkese, belki Alka ve Cemts için de birşeyler söylemek ister diyerek.şansımı denemiş olayım

yeniden başlığın hayırlı olması dileğiyle bol kazançlar
ben niye yoprumluyorum tosunpasa yorumlasın yada baskaları da yorumlayabilir. Benım extram bir özelliğim yok zaten amacım milletin hissesini inceleyip hocalık mertebesine yükseleyimde değil. :D
video ile anlattım nereye neye baktıgımı kabaca.
Cemtaş dedin benim içimi yedin :D senelerden sene oncesınde 2016 larda cemts öyle göze çarpıyordu kı bilancolarındakı karlılık artısı cok hosuma gıdıyordu. Hatta ozmanlar tek tek bakarken ulan bunun bılancoları ıyımıs ısmını nıye daha once duymadım dıyordum her bılanco donemınde hep benım ılgımı cekerdı. ben paylastım bıryerlerde sanıyordum arşivi karıstırdım bulamadım şu yazıyı buldum ama.
Birine şöyle demişim "Alttakı lıstedede cemtas tavhl eregli yine gözüme carpn güzel bilancolu hısselerdı.
TEBRİKLER BASARILAR DILERIM..."
Demişim. cemts harika bilancolar gelmeye devam ediyor pd/dd hafiften pahalılaşmış olsada karlılıkta bır sorun gormuyorum elınde varsa bekleyebılırsın bence öz sermayelerın de maşallahı var. Çok seri büyüyor şirket 1 senede 2 ye katlamış öz sermayeyı karlılık boyle gıderse öz sermaye artışıda boyle devam eder.
Bak buradanda hemen tosunpasaya bir ders daha verelim
tüm hisseleri incele tosunpasa hocam. öyle fırsatlar varkı yanı hep klasık bılındıklerın dısında bırde fırsat hısselerı vardır. Onlar gelecegın frotosu bıması tavhl olabılecek pğotansıyel tasırlar. Ve gerçekten fena para kazandırırlar bunlardan bırtanesı en aızndan su an için cemts.
Tabi şu an fıyat olarak alınası sevıyelerde degıl pd/dd birazcık yukarda kalmış ama muazzam bilancolar girip bakarsın sende 2015/09 a bak mesela ilk yukarı fıtılı vermış sonra bunu devam ettırerek gıtmıs o donemlerdekı hısse fıyatıyla su ankı hısse fıyatına bak öz sermayede artmış ohh yemede yanında yat mısalı hoş şu an ecik fazla fiyatlanmış ama bilancolar nirvana abi adamlar bır sonrakı bılancoyu sımdıden fıyatlara sokmuşlar.
Dikkatını cektımı bılmem videodada ınceledık bır cok hısse pd/dd ortalama altına dogru kaymış ama cemts a bak hala ortalama uzerınde seyredıyor gelecekle ılgılı pek kaygı duydukları soylenemez. AMa tabi bana sorsan ortalama üzerindeki hisseye pek bulasmam ama bır fırsat verırde 1,1 e filan inerse pd/dd bence tam ortalamasında olmasına ragmen girilebilir bu hısseye bılancolar cezbedıcı. Tebrik ederim CEMTS SECIMINI BEN BEGENDIM.
Alka için pek aynı seylerı soyleyemem biraz yamuk yuuk bılancolar gelmıs ama son tahlılde bılancoları ıyı gorunuyor.
yanlız aynı seyı oz sermayede gormekte bıraz zorlanıyorum öz sermaye artısı karlılık kadar ıyı olmayınca pd/dd biraz şişmiş. BU hisse azcık sankı son bılancoların güzzelliği sebebiyle fazladan fıyatlanmış yarın bılanco gelır ve oz sermaye artışına baktıgımızda pd/dd ancak yumusar yani sankı gelecek 2 donemın karını satın almışlar gibi hissede.
genel anlamda hisselerin güzel ancak alkayı bıraz rısklı görüyorum.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri