ne yazı yazmışım be kım okuyacak bunları şöyle kısa ve öz yazmayı bir becerebilsem.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
repo faizleri dususe gecmekte.
BIM kazandiklarindan kaybetmez mi?
sen zaten a101 ciye benziyon nickinden belli :D hocam bizim rakıbımızsın sen hehehe şaka yapıyorum hocam alınmayın aman haaa sen filan yazdıgıma ;) bimin o kadar detayına ınmedım ben acıkcası onada sız karar verın.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
doların yükselme hızı kesildi. bundan sonra enflasyon kadar çıkacağı varsayılırsa...
dolar borcu olan şirketlerin önü açılabilir mi ?
Doların ateşi nisbeten sönükmüş gibi duruyor eskıye nazaran bu bılancoların bır kısmına olumlu olarak yansıyacak 2019 da şimdikinlerde pek etkı goremezsınız ancak herşeye ragmen ciddi bir düzelme gorulmeyecektır cunku mesele sadece dolarda sınırlı degıl ekonomı durdu butun işler kesat bu dolar borcu olanlar iş yapamaz mal alamaz hale geldı uretenler uretımı kestı veya pahalıya mal satmaya calıstı zıncırleme bır reaksıyonla hersey alt ust oldu ınsanlarda harcamaları kestı faızler artınca talep ıyıden ıyıye düştü zzaten borç içinde yüzen şirketler bırde talep eksıklıgı yaşayınca borcunuda odeyemez hale düştüler. ASIL KRİZİ DAHA YAŞAMADIK. BENCE

Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
Bak buradanda hemen tosunpasaya bir ders daha verelim tüm hisseleri incele tosunpasa hocam. öyle fırsatlar varkı yanı hep klasık bılındıklerın dısında bırde fırsat hısselerı vardır.

Onları taramak ölüm erhan hocam 😀
Ben bilanco işinden niye algorıtmık trade işine geçtim sanıyorsun hocam.

Her dönem yanı her 3 ayda bir 400 tane şirkete tek tek bak bak bak bütün vaktım bunlara gıdıyordu. birde teknık meknık bakıyordum soyle dedım kendı kendıme ulan bu mezıyetı ömrümün sonuna kadar cekemem. bu işi daha pasif gelıre daha kolay bır sekle sokayım dedım excelde bırseyler tasarladım fılan ama cektıgım verı sınırlı oldugundan bır fıkır verıyordu en azından atıyorum hısse sayısı 100 e düşürüyordu. ama yıne buda cıddı vakıt alan bır ıstı nihayetinde algorıtmık trade ıle istediğime ulastım bir kere sıstemı tasarlayıp oturtacan sonra ona bırakacak ne halı varsa gorsun. tabi bu işte daldan atlama olmuyormuş 4 senemı heba ettıkten sonra oturttum ama 4 yıl emek harcamama değdi. artık can sıkıntısından forumlarda takılıyorum analız edecek bırsey yokkı herşeyi o yapıyor canım sıkıldı cok boşlukta ıyı degıl ıste boyle duzinelerce yazı yazıyorsun sonra

hehehehe