Arkadaşım ben yorumu satılan İzmir fabrikası için yapmıştım. Yeni alınacağı iddia edilen yer için değil. Kaldı ki İzmir fabrikasında zeytinyağı üretimi hiç olmadi
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Altinyag.com.tr sitesine girip hakkımızda kısmındaki açıklamada bulabilirsin. Daha teknik ve detayli bilgiyi bilanço da uretilen ürünler ve miktarları kısmında bulabilirsin.
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
izmirin en eski pamuk çekirdeğinden üretmiş olduğu pamuk yağı ve küspesi üretirdi ve bütün ege bölgesine hihap ederdi pamuk çekirdeği bittiği zaman ayçiçeği yağı üretirdi izmirin en zengin ve köklü firmalarından birisi idi malesef şartlar ne duruma gelmiş acıyorum.bir zamanlar bizlerde mal veririrdik hatta mal göndermeden avaslar verirdi hatta yıl sonu prim bile verirdi.nacizane bendede vardı daha evvel çıkmıştım.kalanlara bol şanslar dilerim inşallah zararsız ve kazançlı çıkarsınız.bu yazdıklarım y.tavsiyesi .değildir.
Lio yağ için demiştim onu. Ayrıca egs holding de var tahtası kapanan, İzmirli şirket. Bunlar yüzünden nerdeyse İzmirden nefret edecem demiştim.
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri