Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. @Osman_Tunaboylu

Üç ay önce dolarla ne işi var denen Ayşe Teyzeye şimdi dolar cinsi devlet tahvili satılıyor...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Nah kurtarırlar. Futbol kulüp başkanları sanki uzaydan geldi. Eğer onları da bu ezoterik şeytana tapan örgütler gizli ellerle seçtirmiyorsa ne ala...

Neden sürekli harcama arttıran kişiler spor klüplerine yönetici seçiliyor?

Misal ALİ KOÇ? Acaba FB kendi şahsi Koç holding şirketi olsaydı mali açıdan ne yapardı? Harcamaları nasıl yapardı? Gelir gider dengesini nasıl ayarlardı? Borç tavan yapmışken daha da borç alır mıydı? :-) almazdı, yapmazdı. Ama amaç FB yi batırmaksa yapacağı tek şey daha fazla para harcamaktır ki zaten geldiğinden beri birebir bunu yapıyor!

Aynı şekilde BJK, GS, ve TS spor klüpleri başkanları da sürekli harcamaları arttırıp spor klüplerini kaçınılmaz iflaslara sürüklüyorlar! Hepsi özellikle seçilmiş sanki. Hiç Bir tanesi tasarruftan bahsetmiyor!

Sonuç kaçınılmaz; bütün spor klüpleri eninde sonunda kelepir fiyatlara ÇİN lilere satılacak!

3. Fatih Sezer'den

$ kuru ve CDS primi Brunson krizi öncesi seviyede.
    Aradaki fark o günlerde piyasayı %17,75 faizle fonlayan TCMB, bugün %24 ile fonluyor.
    Bu süreçte yüzlerce şirket konkordato-iflas etti, yüzbinlerce insan işsiz kaldı.
    Papaz ısrarının da etkisiyle ülkenin uğradığı zarar çok büyük.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Bunları geçelim. Önemli olan tek şey üretimdir. Rakamlar ve istatistikler aldatıcıdır.

Üretebiliyorsan insanların çoğu mutludur. Üretemiyorsan insanların çoğu mutsuzdur. Diğer rakamlar ve istatistikler illüzyondur!

FOX TV küreselcilerin medyasıdır. Eleştirdiğimiz Yandaş medyadan bir farkı yoktur. FOX TV Tarafsız medya değildir. Küreselciler ne isterse onu söyler. Küreselciler üretmeni istemediği için FOX TV üretim gücünün artması ile ilgili hiç bir haber yapmaz ve insanları bilinçlendirmez. FOX TV Sadece sonuçları söyler ve kitleyi iktidara karşı bilinçsiz karşı çıkmaya yönlendirir. Bir çeşit sosyal deneydir.

Üretim hakkında üretmenin güzelliği hakkında kitleyi bilinçlendirmeyen herhangi bir medya çöp değerindedir.

Üretim yapmazsan yapamazsan kötü sonuçlar zaten kaçınılmazdır. Sene değil sonuca bakmak boşuna vakit kaybıdır. Üretim dışında herhangi bir konuyu konuşmak dikkati dağıtmaktır.

Aşağıdaki 1 dakikalık videoyu lütfen izleyin.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Fatih Sezer'den

$ kuru ve CDS primi Brunson krizi öncesi seviyede.
    Aradaki fark o günlerde piyasayı %17,75 faizle fonlayan TCMB, bugün %24 ile fonluyor.
    Bu süreçte yüzlerce şirket konkordato-iflas etti, yüzbinlerce insan işsiz kaldı.
    Papaz ısrarının da etkisiyle ülkenin uğradığı zarar çok büyük.

6. Kıyameti soranlara bazen şöyle cevap verilir; küçük kıyamet insanın ölümü ile başlar , büyük kıyamete hazırlık İçin. Yani kıyameti arama zaten bir süre sonra göreceksin ve önce sen kendi küçük kıyametinle ilgilen. 11 yıl önce 30 bin metre kare fabrika kurdum, sonra işletmeye başladım. 2016 yılında bir ara aylık 13 milyon dolar ciro vardı. Şimdi 3 milyon dolar seviyelerindeyiz. Kurulduğu günden bugüne genel müdür yardımcısı olarak çalıştım. Demir Çelik sektörü. İki kez kendi ailesinden genel müdür değişti. Üçüncü genel müdür kim olacak deniyordu, Pazartesi bu görevi bana verdiler . Malasef Çarşamba günü 37 kişi işden çıkarmak zorundayım. Tek Vardiye ile iki vardiye işi yapmanın bir yolunu bulacağım. Neden 3-4 ay önce çıkarmadık , onu düşündüğümde bu 37 kişiyi bir şekilde gizlediğimi fark ettim. Ama taşımak bir yere kadar, kalan 120 insan İçin bu 37 feda edilecek. Yani büyük kıyametin ne dediği çok önemli değil, ben kendi küçük kıyametimi yaşıyorum. Son 1 yılda ihracat toplam satışların yarısını geçti. Afrika’da ürün satmadığım şehir kalmadı . İhracat olmasa 60 milyon dolarlık şirket çoktan giderdi. Bu yıl sadece Ereğli bize 45 milyon tl kur farkı faturası kesmiş. Krizler birini zenginleştirir diğerini Yok eder . Yeni yılda kuru rahip yada mümbiç veya s400 yükseltmez . Alım gücü düşen halk tüketimi azalttıkca reel sektör bu borcu çeviremez işin ucu bankalara kadar gidecektir . Büyük kıyamet bankalarda gizli .

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kıyameti soranlara bazen şöyle cevap verilir; küçük kıyamet insanın ölümü ile başlar , büyük kıyamete hazırlık İçin. Yani kıyameti arama zaten bir süre sonra göreceksin ve önce sen kendi küçük kıyametinle ilgilen. 11 yıl önce 30 bin metre kare fabrika kurdum, sonra işletmeye başladım. 2016 yılında bir ara aylık 13 milyon dolar ciro vardı. Şimdi 3 milyon dolar seviyelerindeyiz. Kurulduğu günden bugüne genel müdür yardımcısı olarak çalıştım. Demir Çelik sektörü. İki kez kendi ailesinden genel müdür değişti. Üçüncü genel müdür kim olacak deniyordu, Pazartesi bu görevi bana verdiler . Malasef Çarşamba günü 37 kişi işden çıkarmak zorundayım. Tek Vardiye ile iki vardiye işi yapmanın bir yolunu bulacağım. Neden 3-4 ay önce çıkarmadık , onu düşündüğümde bu 37 kişiyi bir şekilde gizlediğimi fark ettim. Ama taşımak bir yere kadar, kalan 120 insan İçin bu 37 feda edilecek. Yani büyük kıyametin ne dediği çok önemli değil, ben kendi küçük kıyametimi yaşıyorum. Son 1 yılda ihracat toplam satışların yarısını geçti. Afrika’da ürün satmadığım şehir kalmadı . İhracat olmasa 60 milyon dolarlık şirket çoktan giderdi. Bu yıl sadece Ereğli bize 45 milyon tl kur farkı faturası kesmiş. Krizler birini zenginleştirir diğerini Yok eder . Yeni yılda kuru rahip yada mümbiç veya s400 yükseltmez . Alım gücü düşen halk tüketimi azalttıkca reel sektör bu borcu çeviremez işin ucu bankalara kadar gidecektir . Büyük kıyamet bankalarda gizli .
    Bunda bu kadar büyütecek ne var..
    13M dolar ciro yaptığınız zamanlarda kardan bir kısmını ayırsanız
    Misal bugün 500.000 dolar lık bir yardımlaşma sandığı gibi varlığınız olsa
    İşten çıkan her bir işçiye 1500 tl aylık yardım dense
    1 sene 650.000 tl ye patlar size bu iş..
    Yapıldı mı böyle bişi..??

Yoksa karlar yağmur gibi yağarken rabbena hep bana mı dendi..

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kıyameti soranlara bazen şöyle cevap verilir; küçük kıyamet insanın ölümü ile başlar , büyük kıyamete hazırlık İçin. Yani kıyameti arama zaten bir süre sonra göreceksin ve önce sen kendi küçük kıyametinle ilgilen. 11 yıl önce 30 bin metre kare fabrika kurdum, sonra işletmeye başladım. 2016 yılında bir ara aylık 13 milyon dolar ciro vardı. Şimdi 3 milyon dolar seviyelerindeyiz. Kurulduğu günden bugüne genel müdür yardımcısı olarak çalıştım. Demir Çelik sektörü. İki kez kendi ailesinden genel müdür değişti. Üçüncü genel müdür kim olacak deniyordu, Pazartesi bu görevi bana verdiler . Malasef Çarşamba günü 37 kişi işden çıkarmak zorundayım. Tek Vardiye ile iki vardiye işi yapmanın bir yolunu bulacağım. Neden 3-4 ay önce çıkarmadık , onu düşündüğümde bu 37 kişiyi bir şekilde gizlediğimi fark ettim. Ama taşımak bir yere kadar, kalan 120 insan İçin bu 37 feda edilecek. Yani büyük kıyametin ne dediği çok önemli değil, ben kendi küçük kıyametimi yaşıyorum. Son 1 yılda ihracat toplam satışların yarısını geçti. Afrika’da ürün satmadığım şehir kalmadı . İhracat olmasa 60 milyon dolarlık şirket çoktan giderdi. Bu yıl sadece Ereğli bize 45 milyon tl kur farkı faturası kesmiş. Krizler birini zenginleştirir diğerini Yok eder . Yeni yılda kuru rahip yada mümbiç veya s400 yükseltmez . Alım gücü düşen halk tüketimi azalttıkca reel sektör bu borcu çeviremez işin ucu bankalara kadar gidecektir . Büyük kıyamet bankalarda gizli .
    Atmayın garipleri sokağa,birazda şirketiniz kardan kayıp etsin,ben shipbrokerim demir çelik piyasasına çok gemi verdim,iyi bilirim sizin ihracat piyasanızı, afrika aç demir çeliğe ,amerika pazarınada yönelebilirsiniz ama atmayın insanları şu yoklukda bakın navlun piyasalarında ucuz gemiye yönelmek bile size korkunc meblağlar bırakır...

Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •