Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Dizilerle ilgili haber doğruysa ben de çok sevineceğim.
    Bir sürü saçma sapan vurdulu kırdılı dizi var...
    Pis sakallı tabancalı erkekler, kaşı alınmış sarı saçlı kadınlar...
    Dizilerin yarısı hastanede yarısı karakolda geçiyor...
    Bunları seyredenlerin beyninde kaç tane hücre var acaba merak ediyorum...
    Sonuç olarak ben de iyi olmuş diyorum ve ekliyorum,...umarım dizilerin yerini siyası içerikli programlar almaz...

Ya da alsın bana ne zaten TV seyrettiğim yok.
    Hisse.net bana yetiyor

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Çok iyi olmuş.
    Yazın sahilde haftada bir çekim ekibi görmekten, veya yolda seyir halinde çekim yapıp trafiği felç etmelerinden gınağ gelmişti.
    Bir sürü karavanı peş peşe park ediyorlar, ne yol kalıyor ne kaldırım.
    Bir de yol kesmeleri var, "abi yolun az ilerisinde çekim yapıyoruz, iki dakka bekleyiver" falan. Ya kardeşim banane senin çekiminden. Bırak geçeyim mk.

Bunca çileyi çekiyoruz, sonra TV'ye bakıyoruz bir sürü çer çöp dizi.
    İzleyecek adam gibi bişey yok.

Şu kriz ilk sinyallerini göstermeye başladığından beri sürekli tekrarladığım bir söz var.
    "Beleş parayı bulunca saçmalamıştık.. Sıkı bir fakirlik bizi çok güzel adam eder.. "
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2. 5.13 ten kaçıranlar , bence pazartesi dolar alımı için fırsat olabilir yılın son günü.

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    5.13 ten kaçıranlar , bence pazartesi dolar alımı için fırsat olabilir yılın son günü.
    Yılın son işlem günü doları geri çekebilirler ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yılın son işlem günü doları geri çekebilirler ..
    Herkes bunu biliyorsa, bunun yine de bu şekilde gerçekleşme olasılığı herkesin zaten herkes bu durumu bildiği için bunun gerçekleşmeyeceğine inanıp bu yönde işlem yapmamasıyla mümkün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Herkes bunu biliyorsa, bunun yine de bu şekilde gerçekleşme olasılığı herkesin zaten herkes bu durumu bildiği için bunun gerçekleşmeyeceğine inanıp bu yönde işlem yapmamasıyla mümkün.
    çok karışık bir cümle olmuş.

Ben karışık olmayan düşüncemi yazayım,pazartesi millet son fırsat deyip dolara dalacak.Hükümet de nasılsa ocakta şiddetle baskılayamayacağını bildiğinden 5.25 5.35 arasında senenin bitmesine izin verecek.Yani pozitif negatif sürpriz yok bu seviyelerde bu el bitti.Yeni oyun marta kadar oynanacak.Son el çok kanlı geçecek.30 martdan sonrası karanlık ))))))

8. DOLAR/TL 31.12.2018 PAZARTESİ NE OLUR...?
    https://www.youtube.com/watch?v=1YKSWNhK8Ko

MERKEZ BANKASI'NIN DOLAR /TL SHORT POZİSYONLARI
    https://www.youtube.com/watch?v=XvGnzUiKAOY

Sayfa 461/1000 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •