Sayfa 238/682 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    İş Bankası kurucu hisse basamaz. Kurucu hisseler sermayede temsil edilmez zaten, genel kurula bile katılamaz.
    İş bankası değil garanti bankasının olayından söz etmiştim, dikkatinizden kaçmış.

zaten garanti kurucu hisselerinin basımınıda mahkeme kararıyla durdurmuşlardı diye hatırlıyorum.

Dedim ya yazıları bulamıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Nedense ben devir işiyle çok ilgilenmiyorum desem. Benim beklentim farklı.

Sayın pılavlı bir mesajında munzam sandığın alımlarıyla ilgili olarak maddi gücünü gündeme getirmişti.

Munzam sandık son zamanlarda çalışanlarına verdiği ikramiyeyi kesmişti. sebebi konusunda şimdi acaba mı diyorum.

Yönetimde temsiı hakkı konusunda ise tek başına İş B yi referans göstermediğimi fark edebilirsiniz.

İş B konusunda borsa cini diye bir arkadaşın göndermesi vardı.

Oy hakkı değişikliğinin o zamandan sonra yapıldığını hatırlıyorum. Yanlışta olabilir tabii ki.

Garanti kırucu hisselerinin 1 milyon lot olarak ilaveten basımı hikayesi vardı. Onunla ilgili yazıları bulamadım. Bulsaydım oradanda konuyla ilgili epey hikaye çıkacaktı.
    borsa cini derken ne kastedildi anlamadim. Oy hakki degisikligi nasil yapildi aciklarmisin, bir de kendi beklentinden bahsetsen degerlendirseknhep beraber

3. allahım cehalet böyle bişey demek.tahvil ihracı yapıldı kredi musluğu açıldı.devr bundan dolayı olmz.mantığa hayran kaldım cidden

4. Kartları atm’de sıkışsa onu bile buraya bağlayacaklar neredeyse.

5.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    Hitit.jager.demir nerelerde
    Demir burada

6.  Alıntı Originally Posted by arda1414 Yazıyı Oku
    allahım cehalet böyle bişey demek.tahvil ihracı yapıldı kredi musluğu açıldı.devr bundan dolayı olmz.mantığa hayran kaldım cidden
    okuduğunu anlıyormusun peki ?

7.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Demir burada
    yoklamay geç kaldın

8.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    okuduğunu anlıyormusun peki ?
    Rutin banka faaliyetlerini kredi musluğunu açacaklar, hizaya geldiler vs. şeklinde yorumlamak doğru değil.

Sayfa 238/682 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •