Sayfa 782/1012 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 18:49 01.01.2019(Güncellendi 18:58 01.01.2019)

Ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun 2019 yılında 7.5 TL olacağını öngördüğünü söyledi. Eğilmez, yeni yılda IMF'nin dolar kuru beklentisinin ise 10.21 TL olduğunu belirtti

2. Günlük faizde, örneğin 32 günlük bileşik getiriyi hesaplayabileceğimiz bir formül yada site varmı?
    Yanlız günlük %15 stopajı falan dikkate alıp 32 günlük net bileşik faizi verebilecek bir formül yada site.
    Günlük 22,50'nin 32 günlük aylık eşleniği ne olur?

Bulgaristana gelmek isteyenler olursa onerilerim su sekilde olacak.

Banskoya gidin. Guzel sirin bir yer ve kayak merkezi guzel. Uygun fiyata ekipmanlari kiralamak mumkun. Gondol ise tam bir facia. Uzun sure sira bekliyorsun.

Konum olarak en iyi otel KEMPINSKI. Cikip hemen kayabiliyorsun. Tabi fiyati tuzlu. Bunun yaninda VIHREN PALACE ile BELVEDERE HOTEL de iyi konumlara sahip. En iyi restoran ise KEMPINSKI nin karsisinda yer alan VICTORIA. Yemekleri gercekten cok iyi.

Sofia da ise kalinacak en iyi oteller Intercontinental ile Hotel Anel diyebilirim. Yemek icin Vitosha caddesinde SOCIAL CAFE, HAPPY ile SPAGETTI guzel restoranlar. Eger Hotel Anel de kalacaksaniz mutlaka restoranina gidin. Romantik bir aksam yemegi yiyebilirsiniz

Bir daha Bulgaristana gelir miyim peki? Sanmiyorum acikcasi. Bana gore bir yer degil pek. Bulgar halki bana biraz soguk ve anlayissiz geldi ve soguk. Ingilizce bilme orani zaten cok dusuk. Alfabe desen sikinti.

Tek guzel yani gelismis avrupa ulkelerine gore bayagi ucuz olmasi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    18:49 01.01.2019(Güncellendi 18:58 01.01.2019)

Ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun 2019 yılında 7.5 TL olacağını öngördüğünü söyledi. Eğilmez, yeni yılda IMF'nin dolar kuru beklentisinin ise 10.21 TL olduğunu belirtti
    Doğru değil bu, yaymayalım

https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...00986297573376

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    MTV zam orani %15 de kaldi...
    Biraz insafa mi geliyorlar ne?
    Syg,
    enflasyon sepetine giren ürünlerde bu sene az zam yapıyorlar ve hiç yapmıyorlar.

mesela ist. 1 ve 2. bogaz kopruleri enflasyon sepetinde olduğu için onlara hiç zam gelmedi fakat osmangazi koprüsü sepette yok ve %50 zam geldi.

şu an hükümet enflasyon rakamları ile oynuyor resmen, sonu nereye varacak hep beraber göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    ben salakmıyımda evi ölü fiyatına sattım
    nerdeyse oturduğum evi satılığa çıkarıp kiraya çıkacağım o derece konut işinden soğudum asansör için para ver aparrman görevlisinin ağır yükü bahçe düzenlemesi için para mantolama yapılacak para ver babam ver

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    hesabını yap hep beraber çekelim hocam.

bsmv var

kkdf var

stopaj var

gün farkı var

anüite var bileşik var..

tahsis ücreti var

kredi komisyonu var

eft ücreti var

sigortası var.

besi var

faturası var

bir de ing diye bir banka var bence en büyük risk bu..

faizlerin düşme riski var..

var oğlu var.

banka parasını ucuza yedirir mi ?

ytd.

syg,
    tüketiciye maliyet oranı yazar ona bakın. en net o söyler.

8. Teb günlük 25'i 20.50'ye çekmiş.

Burger 23.5 vermiş günlükte, oraya geçeceğim.

Sayfa 782/1012 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •