18:49 01.01.2019(Güncellendi 18:58 01.01.2019)
Ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun 2019 yılında 7.5 TL olacağını öngördüğünü söyledi. Eğilmez, yeni yılda IMF'nin dolar kuru beklentisinin ise 10.21 TL olduğunu belirtti
18:49 01.01.2019(Güncellendi 18:58 01.01.2019)
Ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun 2019 yılında 7.5 TL olacağını öngördüğünü söyledi. Eğilmez, yeni yılda IMF'nin dolar kuru beklentisinin ise 10.21 TL olduğunu belirtti
Günlük faizde, örneğin 32 günlük bileşik getiriyi hesaplayabileceğimiz bir formül yada site varmı?
Yanlız günlük %15 stopajı falan dikkate alıp 32 günlük net bileşik faizi verebilecek bir formül yada site.
Günlük 22,50'nin 32 günlük aylık eşleniği ne olur?
Bulgaristana gelmek isteyenler olursa onerilerim su sekilde olacak.
Banskoya gidin. Guzel sirin bir yer ve kayak merkezi guzel. Uygun fiyata ekipmanlari kiralamak mumkun. Gondol ise tam bir facia. Uzun sure sira bekliyorsun.
Konum olarak en iyi otel KEMPINSKI. Cikip hemen kayabiliyorsun. Tabi fiyati tuzlu. Bunun yaninda VIHREN PALACE ile BELVEDERE HOTEL de iyi konumlara sahip. En iyi restoran ise KEMPINSKI nin karsisinda yer alan VICTORIA. Yemekleri gercekten cok iyi.
Sofia da ise kalinacak en iyi oteller Intercontinental ile Hotel Anel diyebilirim. Yemek icin Vitosha caddesinde SOCIAL CAFE, HAPPY ile SPAGETTI guzel restoranlar. Eger Hotel Anel de kalacaksaniz mutlaka restoranina gidin. Romantik bir aksam yemegi yiyebilirsiniz
Bir daha Bulgaristana gelir miyim peki? Sanmiyorum acikcasi. Bana gore bir yer degil pek. Bulgar halki bana biraz soguk ve anlayissiz geldi ve soguk. Ingilizce bilme orani zaten cok dusuk. Alfabe desen sikinti.
Tek guzel yani gelismis avrupa ulkelerine gore bayagi ucuz olmasi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru değil bu, yaymayalım
https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...00986297573376
enflasyon sepetine giren ürünlerde bu sene az zam yapıyorlar ve hiç yapmıyorlar.
mesela ist. 1 ve 2. bogaz kopruleri enflasyon sepetinde olduğu için onlara hiç zam gelmedi fakat osmangazi koprüsü sepette yok ve %50 zam geldi.
şu an hükümet enflasyon rakamları ile oynuyor resmen, sonu nereye varacak hep beraber göreceğiz.
Teb günlük 25'i 20.50'ye çekmiş.
Burger 23.5 vermiş günlükte, oraya geçeceğim.
Yer İmleri