Yahudi lerin sahibi olduğu TV ekonomi kanallarına çıkarak ünlü olan yahudi ekonomist mahfi eğilmez, piyasaya dolara yüklenin çağrısı yapmış.
2019 da usd 7küsür ortalama olacak demek bu demek.
zaten muhalif chp denen parti, sırf vekil koltuklarında oturabilmek için sabah akşam öldük battık diye çığırtkanlık yapıyorlar ama kendi çözümleride yok. mecliste otursunlar yeter.
İşin kötü yanı, söylenenlerin hepsi doğru ve az bile söylüyorlar.
Benim sinirim, milletin iyiliği için çığırtkanlık yapmıyorlar, tamamen kendi kişisel çıkarları için ve kendi orta sınıflarının refahı için. Sırtında durdukları ağır çalışan kesim %60. Hiç umurlarında değil. Öyle bir kesimin varlığından haberleri olduğundan bile emin değilim.
Yahudi kanallarında mahfi gibiler USD uçacak kaçacak çığırtkanlığına başlayınca, sürünün bir kısmı USD ye hücum etmiş görünüyor. Tamamen kullanılan bir sürü bunlar. Neye hizmet ettiklerini bilmeden. Aynı bitcoin yükselirken bitcoine hücum edenler gibi. Eğitimsiz cahil umutsuz mutsuz insan sürüleri. Hepsi kullanılıyorlar.
Hem oy atarken, hemde TV kışkırtmaları ile dovize hücum ederken, kendilerinin, çocuklarının, torunlarının geleceğine kurşun sıkıyorlar.
Lideri ve çoğunluğu, temiz, dürüst, ahlaklı insanlardan oluşan parti hangisi ise ona oy atın dicem ama öyle bir partide yok... Ben naapiim şimdi.?
USD %2 artıncada BIST biraz düşmüş...
Yarın portfoyumdeki altını biraz daha artırıyorum.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri