-

Originally Posted by
blade
burgan dijital 4,75 veriyor,
şeker 5,5
hangi bankalardan oran aldınız?
seker israrla sormama ragmen pasif bakiyeli 5 pasifsiz 4.25 oran verdi.50 bine kadar 2500 50-100 arasi 3500 pasif bankanin sayfasinda da boyle 5.5 oran subeye goremi degisiyor
-

Originally Posted by
blade
burgan dijital 4,75 veriyor,
şeker 5,5
Teşekkürler..
hangi bankalardan oran aldınız?
BURGAN Mt. teklifi ..
-

Originally Posted by
Pythagoras
Mr.Pythagoras, Altın EFT sadece katılım bankaları arası mı yapılabiliyor, yoksa TL gibi bütün bankalar arası mı? Best regards!
-

Originally Posted by
xman 974
Mr.Pythagoras, Altın EFT sadece katılım bankaları arası mı yapılabiliyor, yoksa TL gibi bütün bankalar arası mı? Best regards!
takasbank altın transferi sistemine dahil olan tüm bankalar arasında yapılabilir.
ytd.
syg,
-

Originally Posted by
rxpu
Evet 2008 sonrası işe girenler sanırım maaşının %32'sini emekli maaşı olarak alabilecek. Bu oran 2000 öncesinde bildiğim kadarıyla %60'ın üzerindeydi. Kademeli olarak azaltıldı.
Ekim 2008 sonrası diye hatırlıyorum. 15 Ocak 2008 de başlayan yedek subay askerlik sayesinde yırtıyorum ben
-

Originally Posted by
tospa
Ekim 2008 sonrası diye hatırlıyorum. 15 Ocak 2008 de başlayan yedek subay askerlik sayesinde yırtıyorum ben

doğru 2008 sonunda çıktı kanun
-

Originally Posted by
shark
Günün sözü: Kalbi dayanıklı olan tl’de kalsın.
Iluzyon seven diyosun.. 
Algoritmalar yani halk arasinda robotlar yapti diyollar...
Syg,
-
Dolar borcum yok, dolara ihtiyacim yok, ulke ve ekonomi dolarsiz yasanamayacak hale geldiyse zaten irandanda beter haldeyiz demektir, o halde dolarim olsa ne yazar, olmasa ne yazar, tl mevduatlara gereken faizler zaten yolda.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri