Sayfa 34/189 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Merhaba forumdaşlar.

Bir süredir üzerinde çalıştığım bir algoritmam var. Net karı artırmak ve özellikle de MDD'ı düşürmek için epey zaman harcadım. Elde ettiğim kar ve MDD sayısal olarak tatmin edici ancak ardışık zarar sayısına dayanmak psikolojik olarak zor.

Son 10 yılın istatistiği şu şekilde:

Özellikle Nisan ayında çok iyi performans gösteren diğer algoritmalarımın yanında bunun Nisan ayı performansı -1500 puan :/
    Siz olsanız bu sistemi kullanır mısınız?
    Son düzenleme : Caglar; 20-04-2017 saat: 21:40. Sebep: resim değişikliği

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
     Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Merhaba forumdaşlar.

Bir süredir üzerinde çalıştığım bir algoritmam var. Net karı artırmak ve özellikle de MDD'ı düşürmek için epey zaman harcadım. Elde ettiğim kar ve MDD sayısal olarak tatmin edici ancak ardışık zarar sayısına dayanmak psikolojik olarak zor.

Özellikle Nisan ayında çok iyi performans gösteren diğer algoritmalarımın yanında bunun Nisan ayı performansı -1500 puan :/
    Bence son 10 yıl dataları yerine son 1-2yıl datalarına göre hareket etmek daha doğru,karlılığı artırmak için uzun sinyalsiz giden sistemlerden uzak durmak lazım,çok sinyal az kar ama psikolojinin rahat olacağı sistemler bence daha doğru

Poyraz2008

3.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Merhaba forumdaşlar.

sayin caglar, getirinin yillara dagiliminin onemli oldugunu dusunuyorum ben. her sene ortalama bi getirisi var mi sistemin ?
    yani bir sene yuzde 100 yapmis diger 3 sene yuzde 20 yapmis gibi orantisiz bi dagilim varsa , o sistemin kullaniminin kolay olmayacagini dusunuyorum ben.

sisteminizin getirisi mdd bence cok iyi, yillara dagilimi da eger her sene belirli bi puanin uzerinde ise bence gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. son 1 veyahut 2 ayda getirisinin dusuk olup olmamasi bana kalirsa en onemsizi, her sistem bazen calisir, devamli calisan sistem bana kalirsa yoktur. sistemci sabir gosterirse sisteminden fayda alabilir.
    bang bang you shot me down..

4. Daha fazla istatistik lazım.

1-sermaye eğrisinin En uzuun yatay kalma süresi ?

2-Max dd oldugu bölgenin sinyallerının resimleri.

3-Tek işlemde en büyük karın oldugu bölgenin resmi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5. 4- İhlalli bölge resmi

Yani Tek sinyalle en büyük zararın oldugu bölge resmi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6.  Alıntı Originally Posted by Doğanay Yazıyı Oku
    Bence son 10 yıl dataları yerine son 1-2yıl datalarına göre hareket etmek daha doğru,karlılığı artırmak için uzun sinyalsiz giden sistemlerden uzak durmak lazım,çok sinyal az kar ama psikolojinin rahat olacağı sistemler bence daha doğru

Poyraz2008
    Yorumunuz için teşekkürler. Peş peşe hatalı işlem yaptığında biraz psikoloji zorluyor doğru ancak getiri eğrisi ve yıllık kar dağılımı iyi olduğu için tam karar veremiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    sayin caglar, getirinin yillara dagiliminin onemli oldugunu dusunuyorum ben. her sene ortalama bi getirisi var mi sistemin ?
    yani bir sene yuzde 100 yapmis diger 3 sene yuzde 20 yapmis gibi orantisiz bi dagilim varsa , o sistemin kullaniminin kolay olmayacagini dusunuyorum ben.

sisteminizin getirisi mdd bence cok iyi, yillara dagilimi da eger her sene belirli bi puanin uzerinde ise bence gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. son 1 veyahut 2 ayda getirisinin dusuk olup olmamasi bana kalirsa en onemsizi, her sistem bazen calisir, devamli calisan sistem bana kalirsa yoktur. sistemci sabir gosterirse sisteminden fayda alabilir.
    Sn. Stradivarius, getiri eğrisi ve yıllık dağılımı şu şekilde:

Kayma tanımlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Daha fazla istatistik lazım.

1-sermaye eğrisinin En uzuun yatay kalma süresi ?

2-Max dd oldugu bölgenin sinyallerının resimleri.

3-Tek işlemde en büyük karın oldugu bölgenin resmi
    MDD şu şekilde:

En büyük kar:

En büyük zarar:

Yorumlarınız benim için önemli, teşekkürler ayrıca.

Sayfa 34/189 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •