-
MB faizleri indirecek diye , dolar artıyormuş..bankalar onun yerine indiriyorlar zaten ,60 gun ustu baglamakta riskli..fon v.s e yonlecegim sanırım bayagı ugrasmamıştım,tekrar inceleyecegim
-
hariri ailesi iştiraki olan Tbank nasıldır ? 35 gün için ne faiz veriyor, çalışan var mı ?
-

Originally Posted by
heval
Bu gün dayağı yedik....Bundan sonra HSBC dediler mi şöyle bir duraksamak gerekiyor

Android için HSBC'nin mobil uygulaması çok sıkıntılı. Uygulama otomatik güncellediği zaman bile mobil güvenli anahtar (MGA) saçmalıyor. Tek çözüm call center'dan MGA'yı sıfırlamak. EFT, MGA'sız olmuyor.
-

Originally Posted by
ressam
hariri ailesi iştiraki olan Tbank nasıldır ? 35 gün için ne faiz veriyor, çalışan var mı ?
Dün 45 Gün için %24 oran aldim
HSBC’de ayni orani almiştim
150 K miktar için...
-

Originally Posted by
kafkaf
Takasbank taki paranın yaklaşık 145 bin TL si garanti altında.
Bugunku SPK Haftalik Bulteni'ne gore 177.681 TL.ye yukseltildi.
-
Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
-

Originally Posted by
rxpu
Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
Boş laflar 1 dolarları yok...Olsa bi gecede yüzde 8 değer kaybeder mi bi para birimi
-
bugün üretim yapsaydınız ya da 1 milyon lira sermayeniz olsaydı ne iş yapardınız?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri