@human abi doğrudur ben okadar derine giremedım bilanco işinde algoıtma işine sarmasaydım öğrenirdim.
@human abi doğrudur ben okadar derine giremedım bilanco işinde algoıtma işine sarmasaydım öğrenirdim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kimmiş bu üstad, sen misin ?...2 ayda sermayenin % 25'ini eritmişsin...Yoksa forumdaki sabah akşam CHP den tut CİMER'e, ağız dolusu hakaretlerle ağlayan o arkadaşların mı ?...Az kaldı rahmetli Atatürk'e giydirecektiniz...Ama bak benden sana kardeş tavsiyesi UV li sağlam hisse belirle..belirleyemiyorsan üstatlardan yardım al....
İsim ver bana...Kimmiş benden daha üstad olan bu üstad ?!...Kuzu'nun dediği gibi: Bu alemin kralıyım ben...Hodri meydan !...
Selamlar,
Ben stratejimi şu şekilde yapmayı planlıyorum
1) Seçim sonrasına kadar %100 gram altın fonu
2) Mayıs ayı sonundan itibaren %50 kamu iç borçlanma %25 gram altın %25 para piyasası fonu
3)Eylül ayı başlarında %50 kamu iç borçlanma %50 Bist30 hisse fonu
Portföyümü 2019 enflasyon öngörüsü olan %15 üzerine reel olarak %10-15 bir artışla kapatmayı hedefliyorum
Tabi bu plan olası bir kur atağı yaşanmayacağı düşünülerek yapılmıştır, olası bir kur atağı herşeyi değiştirir.
Terbiyesizlik yapma..bu forumdaki herkes benim Atatürk cü olduğumu bilir...Konuyu başka bir yere çekmeye çalışıyorsun....konuşulacak bir adam değilsin..seviye ayaklar altında sayende..Fikrini adam gibi savun yada sus..bu yasa gelmişsin hala iftira atmaktan utanmiyorsun... yazımda kötü bir sekilde isminin gectigi tek bir yer varmı ?terbiyeli ol.Senelerce hisseden zarar etmişsin ..fena dokunmuş ...burda catacak yer arıyorsun.....Akıllı ol.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Mal, boşboğaz, koyun, aktrol, akboy...Bunları yazanlar bunlar, seviyeden bahsedenler yine bunlar...Senin psikolojin gerçekten bozulmuş kardeşim, biraz uzaklaş bu piyasadan, git gez dolaş, hava al...
Bence bu konu kapansın burada...Ne sen bana başka bir yatırım enstrümanını empoze etmeye çalış bu başlıkta ne de ben sana karşılık vermeye çalışmayayım...Bu işin sonu yok çünkü...Burası BES yatırımcılarının başlığı, gelip gidip hisse, viop bilmem ne alternatiflerinin savunulacağı bir başlık değil...Lütfen diyoruz onu da anlamıyorsunuz arkadaş...Anlaşılmaz bir tutum sizinkisi...
Yer İmleri