s.a
dolares için bu fibolar için yorumu olan var mı acaba? bence..
s.a
dolares için bu fibolar için yorumu olan var mı acaba? bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gelişmekte olan ülkelerde faiz - enflasyon dengesinin 3 e 2 civarında olduğu bir grafik vardı. O ayrışma o yüzden kaynaklanıyor.
bu da benim özel çalışmam.3,60xx üstü olmadan çıkış zor gibim, 3,47 görebilir bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
http://www.bloomberght.com/haberler/...eviyesine-indi.
Dediğiniz tarihlere göre bakarsak 101 den 89 a brüt olarak gelmişiz.. Toplam olarak da 119dan 105'e gelmişiz. Tabi bu durum bile oldukça kötü..
Jackie
â€@JackieTheTrader
For people who want to buy $USDTRY, I'd now buy ½ (half) a position at market (near 3.58), stop 3.51, targets 3.79+. Other ½ later. Not me.
Twitter'daki Elliot'cu, "Doları illa almak isteyen yarısını 3.58 lerden alabilir...Stop 3.51...Hedef 3,79 +...Yarısını sonra ...BANA DİİL"demekte...
Tümüyle size kalmış....
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 23-02-2017 saat: 15:45.
troller istediği gibi atıp tutabilir, benim elimden dolarımı alamazsınız, yarın bir kısmını daha %4'ten bağlayacağım. ben ortalama düşürürken onlar debelenmeye devam edebilir. TL'ye karşı o kadar güvensizlik yarattılar ki günlük harcamalarım olmasa 1 krş TL tutmayacağım. bunların bazı palavraları,
dolar 1,8 >> buradan alan zarar eder
dolar 2,3 >> alma elin yanar !
dolar 2,55 >> dolar alan yaya kalır(bunu bir muhterem söylemişti)
dolar 3,00 >> bu öldü bitti,cenazesini kaldıralım
.
dolar 3,9- 3,5x >> löplöp düşecek, uzun vadede mum gibi eriyecek
........................
dolar 5,00 >> burayı isteyen istediği gibi doldursun.
Son düzenleme : powerpc; 23-02-2017 saat: 15:49.
Yer İmleri