Sayfa 552/1000 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    MB nın piyasa da bir oyuncu gibi short pozisyonlar açarak ve baskılayarak buraya getirdiği doları, bence! şubat sonuna kadar daha da aşağılara çekecek.oy için !!
    (mb bu yaptığını hiç tavsip etmesem de)

Taki dış piyasalardan yada siyasilerden olumsuz söylemler yada haber akışları gelmediği sürece.

bakalım 300 gün emanın geçtiği 4.90lara değecek mi
    doları olanlara allah sabır versin.sakin.
    son 90 gün

ytd.
    4,90 çekemez hazine ihalelerini kontrol etmelisin 20.02 yüklü borç ödemesi var. daha önce 14 agustosta olduğu gibi o zaman 14.5 milyardı 20 şubat 20 milyar civarında bu nedenle ben 20 şubattaki borç ödemesi iptal edilmezse 7'ye yakın bir değer olabileceğini düşünüyorum mesajda burada kalsın bakalım dediğim olacak mı

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sinemalar boş (sadece bazı Türk filmleri biraz gişe yapıyor), maçlarda tribünler boş, eğlence mekanları, akşam içkili restoranlar boş, kitap filan zaten pek okunmuyor artık...Bunlardan da kesti millet...Kıyafetler, ayakkabılar zaten götürür birkaç sene en azından...Araba, mobilya, beyaz eşyada bozulmadıkça alınmasa da olur çok uzun süre...

Sadece gıda, kira, fatura, arabaya yakıt vb. zorunlular etkiler...
    Hangi şehir hocam burası?

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3.  Alıntı Originally Posted by C.SAK Yazıyı Oku
    4,90 çekemez hazine ihalelerini kontrol etmelisin 20.02 yüklü borç ödemesi var. daha önce 14 agustosta olduğu gibi o zaman 14.5 milyardı 20 şubat 20 milyar civarında bu nedenle ben 20 şubattaki borç ödemesi iptal edilmezse 7'ye yakın bir değer olabileceğini düşünüyorum mesajda burada kalsın bakalım dediğim olacak mı
    dolar bir kez daha 7 ye giderse geri dönmez. ekonomi bir kez daha dolar şokunu kaldıramayabilir. üstelik elimizde eyyyy abd eyyyy trump diyebileceğimiz PAPAZ kartı da kalmadı.

4. Doların seyrinden anladığım tek şey ABD ile ilişkilerimize endekslenmiş durumda. ABD ile ilişkiler bozulduğu an fişekler. Buda ekonomimizi abd ye bağlamış durumda. Bunun aksini iddia eden varsa çıksın. Ama maalesef durum bu. Doların düşüşe geçmesi papazın salınması ile oldu.

5. 07 Ocak Pazartesi 09:57 BIST AÇILIŞTA G.SARAY %9,1; BEŞİKTAŞ %9,5; FENERBAHÇE %6,5 YÜKSELDİ

6. Bir arkadaş ağustosta 8,20 demiş. grafiğini atıyorum.
    ALINTIDIR...
    Keşke dolar kırmızı kanalda kalsa. Kırmızı kanalda kaldığı müddetçe 2020 sonuna kadar 10 tl nin altında kalıyor. Ama grafikte daha önce kim derdi ki siyah kanalı kırıp geçecek ve ralli yapacak. O zaman 4,40 ne ise şimdi 8,20 o. Yani o zaman kanal direnci 4,40 tı şimdi 8,20.
    8,20 tahmini bir sayıdır. Bu sayı direnci test etme süresine göre değişir. Fiyat kanal içinde kaldıkça direncin test edilmesi gecikirse hedef artar erken gelirse hedef düşer.

https://yorumlar.altin.in/tum/gram-altin/4

https://grafik.altin.in/grafik/uyele...2_GR14b7jh.png

7. Selamun aleyküm Dostlar

dolar'da elliotcular yukarıya sayıyor onlarca Grafiği astım kafam karışmıyor aklına yatanı uygulanmalı ...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    07 Ocak Pazartesi 09:57 BIST AÇILIŞTA G.SARAY %9,1; BEŞİKTAŞ %9,5; FENERBAHÇE %6,5 YÜKSELDİ
    resmen bizim paramızla prim yapıyorlar yazık
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 552/1000 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •