Originally Posted by Bankacı54 Buna gülünür sadece LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Cok hizli gevsedi ustad. Bu sarki burada bitmez. Ya Tavan, ya Taban artik ....
Originally Posted by Gentleman Cok hizli gevsedi ustad. Bu sarki burada bitmez. Ya Tavan, ya Taban artik .... Hızlı gevşemese herkes gömecekti. Yatakta bastı ş.siz... Şarkı değil yandım Allah türküsü bu...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Hızlı gevşemese herkes gömecekti. Yatakta bastı ş.siz... Şarkı değil yandım Allah türküsü bu... Yatakta basti ama hala yataktayiz Aksam 18:10 a kadar cikmayiz yataktan.
Tahta duruldu. Lotlar sayiliyor. Kim kime olmus ona bakiliyor. Ogleden sonra kan gölûne döner bu tahta. 2,8 milyon lot islem olmus. Bu sarki burda bitmez. Hala yataktayiz.
Originally Posted by Gentleman Tahta duruldu. Lotlar sayiliyor. Kim kime olmus ona bakiliyor. Hala yataktayiz. Öylesine çıldırdılarki, birbirine gömdüler dostum. Arada birkaç zavallı hariç... Ortalık kan revan...
3,055,000 lot oldu
Forum Rules
Yer İmleri