Kardeş emin ol senden fazla zararla bu tahtaya geldim ve 3hissemi Zarar la satıp tek bir hiseye uşak a geldim ve yalan konuşmuyorum haram parayla değil coluğumun çocuğum rizkiyla geldim buradan da zarrar etme ihtimalini göz önüne aldım artık vademi uzattım düşün meyecem artık Allah herkezin gönlüne göre versin diyorum tekrar ben bu hisse çıkacak uçacak diye bir kelamim oldumu artık batarsada batsın yarına kimim çıkacağı bellimi hakkını helal et kızdım sana öptüm seni.
arkadaşa boşuna kızıyorsunuz. tahtada açık var ve açık ısrarla tahtadan kapanmak yerine faizli olarak dışardan kapanıyor. amaç belli kağıdı aşağıya sürmek. kafalarında belirli hedefleri var ve o rakama getirecekler. asıl sorulması gereken ana amaçları ne
arkadaşa boşuna kızıyorsunuz. tahtada açık var ve açık ısrarla tahtadan kapanmak yerine faizli olarak dışardan kapanıyor. amaç belli kağıdı aşağıya sürmek. kafalarında belirli hedefleri var ve o rakama getirecekler. asıl sorulması gereken ana amaçları ne
2.cisi bedelli süreci başladıktan sonra bir holding sahibi ve güçlü spek haberi kül oldu. olay tanışlar üzerinde dönerken kim bu hikayeyi uydurup tanışları rahatlattı
2.cisi bedelli süreci başladıktan sonra bir holding sahibi ve güçlü spek haberi kül oldu. olay tanışlar üzerinde dönerken kim bu hikayeyi uydurup tanışları rahatlattı
3. cüsü bedelli haberi belli olduktan sonra millete 1,60-1,80 arası aldırıp gidecek denip0,90 larda kağıdı tuttuğunu ima edip bekleyin 1,60 lardan satarsınız diyenlerin amacı ne?
3. cüsü bedelli haberi belli olduktan sonra millete 1,60-1,80 arası aldırıp gidecek denip0,90 larda kağıdı tuttuğunu ima edip bekleyin 1,60 lardan satarsınız diyenlerin amacı ne?
Originally Posted by zaybaba
Originally Posted by zaybaba
Sizce amaç ne Baba? Bu arada siz eskilerden forumdaki zaybaba mısınız ?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaybaba değilim. öbürkü sorunun cevabına gelince ben bilmiş olsaydım sormazdım. beyin fırtınası yapalım dedim
Hocam bence bu soruların cevabı olan şahsı tanıyorsunuz
Parçaları birleştirince Tanışlara çalıştığını düşünmek çok mantıklı gibi duruyor ama verdiği güven nedeniyle kimse böyle düşünmüyor.
Sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
Ytd
Hocam bence bu soruların cevabı olan şahsı tanıyorsunuz
Parçaları birleştirince Tanışlara çalıştığını düşünmek çok mantıklı gibi duruyor ama verdiği güven nedeniyle kimse böyle düşünmüyor.
Sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
Ytd
çok güzel bir soru. buna verecek cevabım yok. kimsenin hakkınada girmek istemem. ama sadece düşünüyorum. 1,60-1,80 arası bedelli belli iken hareket gelecek deyip, milleti bu kadar zarara sokup 1,
60 larda bırakırım demek. sizede garip gelmedi mi
Twitter daki traderi kastediyorsunuz. Lütfen en azından onun kadar net cevaplar verin yeter.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri