Originally Posted by
hasanbey
Zer-gen bayi ve fuarlara katılıyor sosyal medyada Facebook'ta Twitter'da Instagram'da Bol bol fotoğraf veriyor Bunların hepsi yalan mı Boş boş konuşan da sensin Sen müjdat tan kaç para alıyor milleti açıklarda millete müjdatın adamı olduğunu herkes bilsin
SM-C7000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O resimler yalan olamaz çünkü stok malları alıcısı geldiği zaman satılır BAYİLER TARAFINDAN . Bilançolarda yalan değildi ne oldu kocaman bir yalan ve bir baktık ki tahta kapanmış... SPK bir yazı yazsana hasan bey Allah aşkına ben mağdurum bilançoları gördüm hisse aldım canım çok acıyor ne yapmam gerekli sana ne diyecekler bu üretimlerden de bahset ne diyecekler sana Hasan bey sana gelen resmi yazıyı görünce canın bir kere daha acıyacak ve bu ülkede yatırım yaptığın için bir kere daha üzüleceksin.. fazla kendini yorma yazı yazmayacağım Allah'a Emanet seni anlıyorum canın çok yanmış herkese saldırıyorsun kuduz köpek gibi ancak dikkat et ben kurdum çakallara pabuç bırakmam her şeyim delilli kanıtlı boş yazmam Ancak Müjdatın adamı olmayı gerçektende çok isterdim ondan öğreneceğim çok şey var ancak sadece tanışma fırsatımız oldu.. ytd
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri