Artan

27,72 10 17:16
22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 17:15
44,72 9.99 17:16
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:16
13,18 -9.97 17:16
28,04 -9.43 17:17
29,50 -8.44 17:16
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.632.117.479,06 17:16
9.925.979.209,50 17:17
8.050.117.886,70 17:16
7.584.642.412,24 17:17
7.164.961.221,90 17:16
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sayın yatırımcı ben hiç kimseye melek olduğunu göstermiyorum şunu hatırlatmaya çalışıyorum... Burada argo küfürler ederek Müjdat USLU yu yenemezsiniz GENYH tahtasının açılmasını istiyorsanız yada haklı olduğunuzu düşünüyorsanız BENDE TÜM BELGELER VAR A dan Z ye bunun tek yeri mahkeme ama spk dava açarsınız , ama muhasebe denetçilerini , ama görevini kötüye kullanan Müjdat USLU ya ADALET yargıdadır .... Kanunlar birileri hırsızlık yapsın diye çıkmamıştır. Hırsızı tespit edip cezasını vermek içinde yargı kullanılmalıdır.. Sayın Ünal bu Konuda çok yol katetmiştir örnek dilekçeler göndermiştir. Kaç kişi başvurmuştur.. Başvurularının arkasında durmuşmudur. Bunları araştırmak irdelemek gereklidir. Siz yapılması gereken en son şeyi yapıyorsunuz ...Hakaret ederek Müjdat USLU hakkımızı versin " Müjdat USLU nun yönetim kurulu başkanı olduğu şirket Genpower Jeneratör A.Ş ini size 5 yıl vade ile satmıştır.. GENYH o 5 YILİÇİNDE ÖDEME YAPMAMIŞTIR. Kredi Borçlarından dolayı sermayesini kaybeden Genpower Jeneratör mahkeme kararıyla iflas etmiştir.. İflası bir üst mahkeme tarafından da tarihi değiştirilerek onaylanmıştır. Yargıtaya da Şirketle beraber bir tek asli müdahil olarak ben olduğumdan ben başvurdum... onunda sonucu belli değildir.. Bendeki belgeler ile Müjdat USLU yu evire çevire yenebilirsiniz ancak mahkemeyi kazandıktan sonra Müjdat USLU nun parası varsa alabilirsiniz... son durum itibari ile şirket iflas etmiştir. İflas masasında üretim izni alınıp aylık yan şirketten aktarılan 150.000 tl ile şirketin masrafları karşılanmaktadır.. SPK GENYH Hissedarını Müjdat kadar mağdur etmiştir.. Açıklama yapmadan bir kararla tahtayı kapatmıştır... Küçük yatırımcıyı korumamıştır... ytd iyi geceler
    bugüne kadar hiç bir şirkete üretim izni verilmemiş iflas eden şirketlere burada sende yanlış konuşuyorsun bence iflas eden hiç bir şirket üretim falan yapamaz üretimi geçtim satış bile yapamaz bir konuda haklısın spk ve borsa istanbul tahtayı kapatarak küçük yatırımcıyı mağdur etmiştir

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    bugüne kadar hiç bir şirkete üretim izni verilmemiş iflas eden şirketlere burada sende yanlış konuşuyorsun bence iflas eden hiç bir şirket üretim falan yapamaz üretimi geçtim satış bile yapamaz bir konuda haklısın spk ve borsa istanbul tahtayı kapatarak küçük yatırımcıyı mağdur etmiştir
    Ürün çin malıdır.*

Şirketin batma olayı göstermelik, aktif çalışıyor.

Kaç saat kullanacağınız çalıştıracağınız aletlere bağlıdır yukarıdaki yazıyı Müşteri gibi davranarak gittigidiyor.com dan Genpower jeneratör satan firmadan aldım

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    ürün çin malıdır.*

şirketin batma olayı göstermelik, aktif çalışıyor.

Kaç saat kullanacağınız çalıştıracağınız aletlere bağlıdır yukarıdaki yazıyı müşteri gibi davranarak gittigidiyor.com dan genpower jeneratör satan firmadan aldım

sm-c7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yolun ankara düşerse beni telefon ile arar yanıma gelirsen belgeleri kendin incele ne kadar üretim yaptığını boş boş konuşuyorsun üretim raporları elimde iflas masasına sunulan aylık 2 jeneratör ancak müjdat uslu 2 inci fabrikasında üretim yapıyorsa onu bilemem onuda ben kontrol edecek halim yok devletin mercileri var gider bakar... Yasalara uygun üretim yapıyorsa onada kimse karışamaz ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    yolun ankara düşerse beni telefon ile arar yanıma gelirsen belgeleri kendin incele ne kadar üretim yaptığını boş boş konuşuyorsun üretim raporları elimde iflas masasına sunulan aylık 2 jeneratör ancak müjdat uslu 2 inci fabrikasında üretim yapıyorsa onu bilemem onuda ben kontrol edecek halim yok devletin mercileri var gider bakar... Yasalara uygun üretim yapıyorsa onada kimse karışamaz ytd
    Zer-gen bayi ve fuarlara katılıyor sosyal medyada Facebook'ta Twitter'da Instagram'da Bol bol fotoğraf veriyor Bunların hepsi yalan mı Boş boş konuşan da sensin Sen müjdat tan kaç para alıyor milleti açıklarda millete müjdatın adamı olduğunu herkes bilsin

Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    Zer-gen bayi ve fuarlara katılıyor sosyal medyada Facebook'ta Twitter'da Instagram'da Bol bol fotoğraf veriyor Bunların hepsi yalan mı Boş boş konuşan da sensin Sen müjdat tan kaç para alıyor milleti açıklarda millete müjdatın adamı olduğunu herkes bilsin

O resimler yalan olamaz çünkü stok malları alıcısı geldiği zaman satılır BAYİLER TARAFINDAN . Bilançolarda yalan değildi ne oldu kocaman bir yalan ve bir baktık ki tahta kapanmış... SPK bir yazı yazsana hasan bey Allah aşkına ben mağdurum bilançoları gördüm hisse aldım canım çok acıyor ne yapmam gerekli sana ne diyecekler bu üretimlerden de bahset ne diyecekler sana Hasan bey sana gelen resmi yazıyı görünce canın bir kere daha acıyacak ve bu ülkede yatırım yaptığın için bir kere daha üzüleceksin.. fazla kendini yorma yazı yazmayacağım Allah'a Emanet seni anlıyorum canın çok yanmış herkese saldırıyorsun kuduz köpek gibi ancak dikkat et ben kurdum çakallara pabuç bırakmam her şeyim delilli kanıtlı boş yazmam Ancak Müjdatın adamı olmayı gerçektende çok isterdim ondan öğreneceğim çok şey var ancak sadece tanışma fırsatımız oldu.. ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Ancak Müjdatın adamı olmayı gerçektende çok isterdim ondan öğreneceğim çok şey var
    Yeterince ogrenmissin zaten. Daha fazlasini ne yapacaksin? Tosun Murat'a mi cevireceksin ismini?

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    O zaman sen gir sen ara bakayım o bayileri ne diyorlar sana Bir de burada müjdatı mağdur duruma düşürme şirketi şişirip şişirip abartarak satışlar gösterip Milliyet'in parasını çekmeye çalışan müjdat Mağdur olan bizdik o değildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •