Bu memleketin eşeklere olan ihtiyacı bitmez, tükenmez. Sütlerinin de çok değerli olduğunu bilelim.
Bu memleketin eşeklere olan ihtiyacı bitmez, tükenmez. Sütlerinin de çok değerli olduğunu bilelim.
Yalnız semerimiz sırtımızda değil,arkamızda. Cincozlar haybeye heveslenmesin
Ben bu durumu seneeee 2015-16 gibi canlı (online) yaşadım.Şöyle gerçekleşti,çok sevdiğim iş arkadaşım bana MTV ücretini yatırmayacağını söyledi.Bende kendisine olur mu öyle şey yatır dedim(gram yanlış yok).Bana zaten "af geliyor" bir şekilde halloluyor" dedi.Olmazzzzz dedim.İnat etti yatırmadı bende sizin gibi "Ocak ayında "yıllık bedeli yatıran saf vatandaşlardanım.Sonrasında "AF geldi" benim o canım arkadaşım baaaaaak işte seni dinlemedim ve sen zarar ettin dedi.Haklısın dedim özür diledim.Ama artık akıllandım sadece 1.taksidi yatırıyorum![]()
Yalnız ben 1 ocakta ve 1 temmuz da mtv leri hemen öderdim,ikisinin birden ocakta peşin ödenebileceğini demek düşünememişim.Yani bu eşeklikte bir derecelendirme olmalı grade 1 grade 2 falan gibi.Şimdi iddialı arkadaşlara ayıp oluyor.Ben baktım da dereceye giremem valla ,forumda çok sıkı arkadaşlar var.
Üye olduğum dernekler sırasıyla ve de yazılı olarak 2019 üye aidatlarını bildirdiler yeni yılın ilk haftası daha bitmeden.
Hizmette bu kadar istekli olmadıklarını biliyorum...
İyi hizmet veren Odamız ise maktu aidatı 450 TL den, 500 TL ye artırarak baya insaflı davranmış bence...
Eşek listesine beni de ekleyin bir zahmet...Zamanında gazlı araçlardan alınan gaz vergisini aynı ay içinde ödeyip iptal edilince ''maliyeye giren para geri çıkmaz''kuralı yüzünden üzerine bir bardak soğuk su içmişliğim de vardır.
Bu arada bu bedava elektrik olayının şaka olduğunu söyleyin lütfen..geçen sene 140 tl ödediğim fatura 240 tl geldi yeter yahu bu ülkede sorumlu ,düzgün insan olmak suç mu?
Yer İmleri