Sayfa 95/853 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    USD, 5.30 un altından, 5.80 lere oplayınca eyÖzgürlük buraya uğramadı, laf çakmadı.

Bişeymi oldu acaba.? yoksa dovizleri bozdurdumu.?

Odunlu eğitim yaz kampınada yazılmamış. Umarım iyidir her nerede yaşıyor ve yaşatıyorsa.?

Seçimlere kadar dovizi tutarlar. Bu arada dovize oynuyorsan, kafayı yemek işten değil. Bi yukarı bi aşağı.

Seçime doğru herhalde millet doviz istiflemeye devam eder, sorası muallak diye.

Hakkatende muallak. seçimde kazanayımda, sorası ne olursa olsun diyen bi zihniyet var.

Bu arada IMF yerine anlaştıkları sonra vazgeçtikleri mak kinsey denen kuruluşun, şart koştuğu maddeler açıklandı.
    Ülkenin tapusunu istemişler.
    Hükümetle damadıda kabul etmiş. Tepki olunca vazgeçtiler.

3 madde varki, tapuyu ver anlamında.

Savunma sanayi yatırımı yapmayın diyorlar. Ülkenin tek ihracat kaynağı savunma sanayi. Bunu diyeceğine direk bıçak sapla daha iyi. Buda otomotivde neden teknoloji üretmediğimizin delili. Anlayana tabi. Bizim otomobil firmalarının hepsinin sahibi yahudi ve40-50 yıl önce kurulan bu firmalar otomobil teknolojisi üretmediler, ithal ettiler. Bu bizi otomotiv sektöründe sömürge haline getirdi.

Düşünün, boğaz üstünde 3 köprü ve tünel yapıyorsunuz, tek demiryolu hattı yok. Bu ne demek demiryolu değil otomobil kullan. Türkiyede otomobil satılsın demek ve bunu devlet yapıyor.
    beşinci olarak yapacakları boğaz geçişine lütfedip demiryolu koyacaklarmış.

Başka ülke olsa, ilk yaptığı köprüye demiryoluda koyardı.
    Boğaziçi köprüsü yapılırken gazete ve TVlerde bu köprüde demiryolu neden yok diye soran oldumu.? Oldumu ya bişey sorduk.?

Valla bende bilmiyom. Ama soran olsa soraki 3 geçişte hiç olmazsa demiryolu olurdu.

Teknoloji yoktu demeyin, çok daha önce yapılan köprülerde bile demiryolu ve kara yolu beraber. Köprüyü çift kat yapıyorlar.
    vay efenim maliyet... bak ya soruya bak.
    Maliyetse soraki 3 geçişi hangi parayla yaptın.? Zaten geçenden para alıyorsun, tonla kazancı var.

Her neyse... yaw..

ermeni odaTV.com de yazdığım yorumların çoğu yayınlanmıyor... işlerine geleni yayınlıyorlar. Netçede ermeniler. 100 yıldır yahudilerce, bu ülkeyi çökertmek için rumlarla beraber kullanıldılar.

Başka haber sitelerinde, haber altına yorum yazamıyorsun, o sebeple odaTV.com a mecburen giriyorum. Ama maalesef, ülke çıkarına çalışmıyorlar. kapıştıkları akp gitsinde, eski sömürge yahudi sistemi gelsin diye uğraşıyorlar. O zamanlar halkın sırtından güzel besleniyorlardı.
    Şimdi başka gruplar besleniyor ve bunlara pek bişey vermiyorlar. Büyük ihtimalle, zengin yahudilerden bu dönemde para desteği alıyorlardır. tele1, odaTV

mak kinseyin tapu istediği birinci madde savunma sanayii idi. Onda çok iyi gidiyor aselsan tusaş havelsan filan. tusaş olmasa suriye ve pkk ya karşı bu kadar kolay zafer kazanamazdık, onların yaptığı IHA lar sayesinde pkk adım atamaz hale geldi. bayraktarın IHA larını sayma, o IHA lar tusaştan çalınan mühendislerce yapıldı. tusaş olmasa, bayraktar IHAlarıda olmazdı.

Tapu isteyen diğer 2 madde neydi.?
    Devlet bankaları ve tüm kamu şirketleride, kalan ne varsa istiyorlar. özelleştirin diyorlar.
    Ormanlarıda istiyorlar. Bir kısmını almışlardı, tamamını satın diyorlar.

her neyse, en güzel çözüm, tüm ülkeyi sallandıracaksın, bak sorasında olay oluyormu.? En az 3 daakka rahat ederiz sınırlardan diğer maymun sürüleri girene kadar. O sebeple dünyayı asacaksın bak sora huzur geliyormu gelmiyormu.? Kimse dinlemiyorki.?
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2. Doğru diyon abi de fb başkanı Ali Koç başarılı olamadı çünkü rekabet var girdiği yerde
    adamlar salça üretiyor bilumum ne sektör varsa girmişler küçük salça fabrikalarının bunlar karşısında büyüme şansı varmı
    pek yok.. finansman sorunu yaşamaz çünkü bankası var taşıma sorunu yok ford a ortaklar mazotun ucuzunu alırlar çünkü tüpraş onlarda
    diğer salça şirketleri 1 sıfır yenik başlıyor.. benim tarlam olsa domatı tat a veririm diğerlerine güven olmaz
    ..
    Özelleştirme dersen sonuna kadar satsınlar teknoloji üretenler hariç senin yazdıkların aselsan tai vb.. kalsın diğer devlet işletmelerinin satılaması menfaatimize olur devletin elinde zebil oluyor
    devlet memurumuz işçi miz liyakatlı değil torpilin havada uçtuğu ülkedeyiz
    10 kişi nin devlette yaptığı işi özel sektör 3 kişi ile yapar daha verimlli olur
    devletin asli görevleri olan iç dış güvenlik barınma adalet onlara yoğunlaşsa vergisini alıp kenara geçse iyi olmazmı
    belki bu kalanları doğru ve dürüst yapar

3. İleri gidiyim belediye leride özelleştirelim şu seçim ayağından da kurtulalım
    ne seçimi arkadaş bu ya
    şimdi seçim olacak çöp su kanalizasyon hizmetinden başka bir halta yaramayan tabii bir de rant arsa imar
    bunları da elektirik dağıtım gibi rekabetçi bir ortamda işletmesini versek
    milli gelir bile artar hizmet harika olur bunu her özelleştirmede yaşadık
    90 larda telefondan hat kopsa elektirik gitse 1 gün beklerdik şimdi öylemi
    suyu kesiyorlar su ne zaman gelecek bilgi yok
    hersene kaldırım yapıyorlar yollar delik deşik
    çok uçuk mu oldu belediye özelleşmesi acaba neyse daha iyi bir yöntem bulursam yazarım

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Hay allah yaw, başka şey yazacaktım ama ukc abim uğramış.

Şimdi ukc abicim, moruk nikli çok şeker bi abimiz var. Somalili yavrucaklara para topluyor. iyi niyetli cefakar ve vefakar arkadaşlarla gayretkeş bi şekilde nice fedakarlıklarla iş yapıyorlar.
    Abicim bi onla konuş yaw. hesap nosunu atsın, bi somaliyi aradan çıkaralım. Kredi kartıda olur, her ay yardım etmiş olursun.
    Bide camiye yardım işi var. Orayada diğer kartının nosunu gönderiver abicim yaw... Sende tek kart yoktur.
    Saygılar abicim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    BIST hakkında en son geçen hafta yazmıştım. Tatile giden çobanlar, sürüyü başsız bırakınca, korku satışları ile endeks 90bini aşağı geçti.
    Hakiki satışmı, sürü sahipleri gelince pazartesi belli olur demiştim.

Bilgin ne kadar azsa, rüzgardan o kadar çok etkilenirsin. Rüzgarla sağa sola savruluncada, tutunacak sağlam zemin ararsın.
    Benim gibi kafanı doldur diyenlere pala ile saldırırsın. Hırsızın soyguncunun, hırsızlık için uzmanlaştırdığı hitabet yeteneği ile etkilenip peşine takılırsın.

Kafa ne kadar boşsa, o boşluğu o kadar çok korku ile doldurursun.

Korkan insanıda sürüye katmak çok kolaydır...

Dur yaw ne yazdım ben...

Şimdi ukc abimiz. Kıyamet yaklaştı, üç harfliler inmeye başlamışlar deniyor. Gece görenler var. Gözleri ateş kırmızısıymış.
    Herkesi ceheneme alacağız diye marş söylüyorlarmış...

Fakat biz çok kuvvetli çok imanlı, mübarek, maşakları öpülesi bi hoca bulduk. Bize üç harflilerden etkilenmeyecek olan tek yeri gösterdi. Oraya girenler üç harfilerden etkilenmeyecekmiş. Görünmez duvarla korunacağız. Kimseye söylemeyin, az yer var, aman ha dedi.

yeri biraz uzak ve sapa. 4 çeker ciple gitmek gerekiyor. Şimdi biz üç kişi anlaştık, bi kişi daha bulursak 4 çeker ciple, oraya gideceğiz. İş acil. Normalde kuzeni düşünüyordum ama parası yetişmedi. Şimdi cip 1 milyon TL. 2. el bi futbolcudan düşürdük.
    500bin denkleştirdik 500 eksik. Eğer 500bin varsa hemen o cipi bağlayalım abicim. üç harfliler çok yakında...

Yaw yazınca bende korktum. Hakkaten cipmi bakmalı nedir. bak şimdi tırstım biraz...
    @NeAcaipDunya

Herkes Kendi göbeğini kendi kaşısın alicemal
    Ben şahsen babamın oğluna para toplamam
    Toplayanada karışmam
    Sen ama hayalgucu etkisinde fazla kalıyon gibi
    Gerçekler hayal ettiğinin ötesinde olabilir
    Buraya gelme dedin yani o tarz alaycı uslupla yazdın gelmiyoz bizde
    Ama tabi böyle şaka yollu alaycılıkta dozaj olarak fazla
    Birilerine asılsız itham edersin
    Sonra çıkmaz Utanırsın
    Tabi o duygu hala kaldıysa
    Şeker meker kendinsin o çok şeker forum abisi
    Sulandırıp al ama
    Şeker bünyeye zarar
    Topiğin ilgi toplasın diyemi bu ona buna laf sokmalar?
    Forumda onun diğer topiklerde, o işin daha bi üstatları var
    Araştır öğren Çabuk alıyorsan öğrenirsinde
    Artık alaycılıkta ötesi garip bi iftiraya evrildi olay
    İyiki iki defa gelip safiyane fikir yazdık ha
    Beni tanıyormusun? ileri sürdüğün tezin dayanağı var mı? Varsa nedir?
    İkidir iftira ediyon
    ilkinde Şakadır belki dedik diye ses etmediydik
    Delikanlı gibi, hadi de bakayım şimdi
    Şundan şundan ve şundan dolayı diye

İşi böyle sulandırma benim tarzım değil
    Son ne yazdım yazmışım
    Uçak gemisi, ötesi var mı yok
    E daha derdin nedir?
    Ben mi anlamlandıramıyorum

Yani buraya gelen kişilere gücenip malzeme olsun araya diye moruk filan mı karıştırıyorsun
    Yoksa şizofreni filan mi var? Gerçek manada varsa Allah yardımcın olsun diyeyim.
    Çunki konuları bu gibi alakalarla bağlıyo olman inanki garip ötesi
    Modern bilim açıklayamaz dahi
    Son düzenleme : Moruk; 08-01-2019 saat: 19:43.

7. çok düşüncelisin hisler karşılıklı mı ne ilginç
    dördüncü olurum cipine hem ben sana çok yakınım çağrırsan 5 dakika uzağındayım
    starbucka gelmem çünkü orada vitrindeyiz gibi bir his oluyor niye para verip kahveyi ben alıyım değilmi
    ama yeni açılan barista cafe olabilir adamlar 1 sene uğraştı açmak için iş yapıyormu bakarız önce kahvehaneydi istersen kahvediyarı antik cafe de olur
    bu gün arkadaşlar mügedeki tuncere çok benziyon dediler lan dedim adamla dalga geçmeyin
    ciddi yiz dediler sonra baktım aynada andırıyorum sanki ,onunki gibi dişler yok bende
    yok illa ben salı starbuck alışkanlığını bozmam dersen orada olur
    arkayıda 4 dörtledin hadi bakimm buldun benim gibi mülayim birini hadi yine iyisin

8. Söke küçük Türkiye gibi biraz muhaciri fazla ama olsun 72 buçuk millet var dedikleri yerlerden
    haritada dan bakarsan çok güzel yer ama illagal her yol var ilçede doğudan göçün etkisi büyük tabii
    olsun onlar olmasa tatsız tuzsuz olurdu çarşıda gezen vatandaşın hastanede gördüğün çoğu insan ya Bitlis Ağrı Batman Muş gibi yerlerden.Şimdi zengin Sökeli fakir doğulu olduğu bir yerde çatışma doğaldır suçu genelde fakir doğulu işliyor
    Basit Sökeli kayınpeder ölse a altıma dört çeker traktör alırım diyor ,gariban doğulu da avcı toplum yaşamında kalan alışkanlık avcılık toplayıcılık yapıyor genelde de illegal oluyor bu yol . Sökeli yazar şirket değiştiren mühendise üzülüyor kendi gibi düşünmediği
    sermayenin zengileşmesini istemiyor Koç olsa tabii şirket bir şey demez çünkü koç yerli ve milli diğerleri o.ç, bidon kafalı, koyun v.s

geçerken iki kelam eden
    vatandaşla dalga geçiyor
    ama ciddiyim beni bul Mügedeki Tuncer bana çok benziyor şırıgam yok ama benim
    Son düzenleme : ukc; 08-01-2019 saat: 21:41.

Sayfa 95/853 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •