SPK başkanının demecini okumuştum 2 yıl kadar önce.Sermaye ihtiyacı olan şirketler için,adamın sermaye ihtiyacı var bankadan kredi alamıyor ,şirketini halka açsana ucuza kredi bulursun bu yolla demişti.Bankanın güvenmediği şirketin hisselerini halka geçirme derdinde SPK başkanı))))))))) Şu anda da kamu bankaları devlet yani dolaylı olarak halk olduğuna göre bir nevi batık krediler borsaya açılıyor gibi kabul etmek lazım.Eh alıcı da devlet bankaları aracılığıyla vergisini zamanında ödeyen eşekler tabi.Söz meclisten dışarı diye eklesem mi eklemesem mi kararsız kaldım bak şimdi
))))))
su son 15 gun icinde olan bankalara getirilen yuk fiyatlandiginda olusan zararin dolari ucurmasi gerekmez mi mantik olarak ?
Eskiden dolarin yukselmesi icin abd,birilerinin cikip konusmasi vs gerekirken simdi ufleseniz dolarin cikacagi gunler yaklasiyor gibi hissediyorum.
Kanal b de canli yayinda ekonomist Şevket Sayılgan 31 marttan sonra tufan olacak diyor.
MaşaAllah Maşallah[emoji857] Benjo Amcam 10#5☆ bu gecee bende de keyifler şükelaa herkese gece sütü benden [emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri