Sayfa 188/522 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Iyi g.te giren semsiye acilmaz 50 kurusa giden yol gibi

2. Saolasin usta

3. Arladaslar yarin ne olur satsakmi yarinimi beklesek

Bugün bu hisseye giren değerli yatırımcılar yapmanız gereken strateji şudur öncelikle borsayı günlük al sat yeri olarak düşünmeyin marem bu hisseyi aldınız yatırım yaptığınızı düşünün orta vadede 6 ay uzun vadede 18 ay beklemek gerekli yarın -10 açarak sizleri panikletip elinizdekileri alacaklar... Kesinlikle ekranı kapatın -20 olduğunu görenler paniklemeden iğleştire biliyorsa iğleştirsin... Zararına mal satılmaz hisse düşükken alınır beklenir ve kar edilir... Yukarıdan alan arkadaşların hali sizlere göre daha vahim yukarıda alanlar zaten girdi bana yarında dip olsunda ortalama düşürüyüm diye bekliyor sizlerde cemaş olurmu diye bekliyorsunuz bu hisse hiç bir zaman cemaş olmaz .. Cemaş 0,15 krş defter değeri olan bir şirket ozgyo değerli bir şirket sabırla beklemenizi öneriyorum. Iyi akşamlar - amor
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 09-01-2019 saat: 18:46. Sebep: imla
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Bugün bu hisseye giren değerli yatırımcılar yapmanız gereken strateji şudur öncelikle borsayı günlük al sat yeri olarak düşünmeyin marem bu hisseyi aldınız yatırım yaptığınızı düşünün orta vadede 6 ay uzun vadede 18 ay beklemek gerekli yarın -10 açarak sizleri panikletip elinizdekileri alacaklar... Kesinlikle ekranı kapatın -20 olduğunu görenler paniklemeden iğleştire biliyorsa iğleştirsin... Zararına mal satılmaz hisse düşükken alınır beklenir ve kar edilir... Yukarıdan alan arkadaşların hali sizlere göre daha vahim yukarıda alanlar zaten girdi bana yarında dip olsunda ortalama düşürüyüm diye bekliyor sizlerde cemaş olurmu diye bekliyorsunuz bu hisse hiç bir zaman cemaş olmaz .. Cemaş 0,15 krş defter değeri olan bir şirket ozgyo değerli bir şirket sabırla beklemenizi öneriyorum. Iyi akşamlar - amor
    tesekkurler yorumunuz icin icimi ferahlattiniz

6. Yarın tavana kitler merak etmeyin alacaksanız da tabana yakın yere gelmesini bekleyin

7. Ele verdiler yine bu kapıdın speği ile aşık atılmaz.adam 2.55 ten 1.72 ye çekti.83 kademe eder.Akıl alır gibi değil.bin lotta 830 lira zarar onbin lotta 8300 lira zarar. tabii alan varsa şayet.

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Bu hissede galip var çıkamadı kimse hisse toplamak için dip yapıp açmıyor hisse çıkmak için açıp kapıyor insanları yanlış yonledirmeyelim bu hisse mantıken ucuz ama galip bugün yaklaşık 7 milyon hisse cıktı galip devam etse çıkmaya 50 kuruşa kadar gelir o zaman galip çıktıysa bu kağıttan iyi bir yatırım kağıt ı olur ama ben kimsenin almasını tavsiye etmem

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 188/522 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •