Sayfa 915/1012 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    üstadlar bu aktif bonodan mağdur olanı duydunuz mu hiç?
    13 aydır aktifdeyim bir sıkıntı yaşamadım. çalıştığım iş yeride genel müdürlüğüne yakın işim olursa altindaki merkez şubeden hallediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yeniden dünyada parasal genişleme olmayacaksa dolar , gram altın enflasyona karşı gerçekleri gösteren enstrümanlar olarak kalmaya devam edecek
    TL illüzyonmuş meğerse

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    TL illüzyonmuş meğerse
    uzun vade bakmayı bilmiyoruz kısa vade mevduat getirisi bizi büyülüyor kafam rahat etsin derken uzun vadede birikim kuşa dönüyor ona bu kadar teşvik buna bu kadar zam şuna şu kadar yapılandırmanın olduğu yerde döviz altın hep kral olur
    Yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bugün borsa canlı ..Global bile yüzde 4 yukarda ..Mevduatcılar bir daha düşünün ..Günde yüzde 2-3 almak varken 32 günde 2 bile alamıyoruz ...

Mevduat yatırımcısı kadar garantici yoktur bu hissenetde ..Ben kendim çalim kendim söylim en iyisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Parası enflasyonun altında faizle erise bile gider mevduata koyar. Alışkanlıkları değiştirmek zor.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Parası enflasyonun altında faizle erise bile gider mevduata koyar. Alışkanlıkları değiştirmek zor.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Bugün bir çok ekonomiden anlamayan ama birikim yapmaya çalışan insan var, bu yüzden mevduat garanti gözüküyor. Doların dalgalanmasından küçük yatırımcı psikolojik olarak etkilenmekte uygun geçiş zamanını yakalayayım derken atı alan Üsküdar'ı geçiyor. Memlekette paranızı koruyabileceğiniz bir ortamda yok maalesef.

Saygılarımla.

6. 2288305_513318dac1b8c0026951f051d36c447f.jpg

Bende diyorum alışamadım şu fiyatlara bir türlü.

7. Yıllarca mevduat yatırımı yaptım..lakin enflasyonla faiz dengesi malesef bizi eritiyor..o yüzden ani bir kararla $ 5.30 civarı aralıkta mevduatı bıraktım... hiç durmadan faizi kırpıp duruyorlar...birde benim paramı topluyor 20 küsür oranla,satıyor 30,40 oranla...yeter artık dedim bıraktım

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...762429446?s=19

2018 de ülkemize giren 19,5 milyar dolar paranın kaynağı belirsizmiş....
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 915/1012 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •